PDA

View Full Version : [Merged]Manchester United - Transfer rumours 2011/2012


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16

tumpal_oneunited
03-06-2011, 07:20 PM
dari Manutd.com nih
fanzone

Friday's rumours

Arriving
Karim Benzema (not stated) :-/

Running Total: 15 players, £215m

Leaving
Tomasz Kuszczak (£4m, West Brom) =D>
Darron Gibson (£6m, Sunderland)

Running Total: 9 players, £23.3m

Wah...Benzema bener ga neh bro david..??
Gw berharap Benzema bisa seperti RVN yg dulu kalo jadi gabung United..
Hehehe..

fredrian.seven
03-06-2011, 07:25 PM
Klo yang di-list di manutd.com kan semua rumor kan? semua rumor pemaen masuk atau keluar di-list disana. Jadi bisa jadi puluhan pemaen yang diisukan... tapi terlepas dari itu, aku harap segera ada realisasi.

fredrian.seven
03-06-2011, 07:31 PM
http://www.goal.com/id-ID/news/784/transfer-pemain/2011/06/03/2515696/manchester-united-kejar-chicharito-baru

Manchester United Kejar 'Chicharito Baru'
United kembali membidik penyerang belia milik Chivas Guadalajara.


20 kali Javier Hernandez menggetarkan jala gawang lawan di musim perdananya bersama Manchester United sejak diboyong dari Chivas Guadalajara pada musim panas tahun kemarin.

Sukses besar dengan transfer Chicharito, United kembali melayangkan pandangan ke arah Chivas demi merekrut penyerang muda berbakat lainnya, hingga muncullah nama Erick Torres.

Gaya main striker belia 18 tahun itu disebut-sebut mirip dengan Hernandez, memiliki pemilihan posisi yang bagus di kotak penalti musuh dan akurasi shot on target mengagumkan.

Setan Merah bukanlah satu-satunya klub Eropa yang mengincar tenaga Torres. Mereka mendapat saingan dari FC Porto, Sporting Lisbon, dan Inter Milan.

tambahin fotonya

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZCqHMknB2gBQnfaoMW0yORp56FCQh8 QqdfRxDwWztrrti1dtV3Q

Scout UI sir_otz pernah posting tentang ini sebelumnya.. lengkapnya di

http://www.unitedindonesia.org/forum/showthread.php?t=2863&highlight=torres

Thanks infonya...

GUNGZ-HO
03-06-2011, 07:39 PM
wah banyak incaran di lini depan.....berarti harus ada yang di korbankan dong.. :D
apakah ada incaran DM saat ini??

Red Devils 07
05-06-2011, 05:03 PM
kelihatannya United bakal sulit mendapatkan sanchez..

Barca set to win Sanchez race

Widespread reports in Spain claim Barcelona are set to finalise a deal to sign Udinese star Alexis Sanchez.

The 22-year-old winger has been linked with a host of Europe's top clubs this summer.

Manchester City have lodged a substantial bid for the Chile international, while Inter Milan and Juventus have also been in talks with Udinese.

But earlier this week Sanchez rejected a move to City and his agents are now thought to be in Spain, negotiating terms over a five-year deal with Barca.

Reports claim the Spanish and European champions are willing to offer Udinese a fee of around €25million (£22.3m) plus 23-year-old winger Jeffren Suarez to secure the services of the in-demand Sanchez.

http://www.skysports.com/story/0,19528,12874_6965793,00.html

Wira Atman
05-06-2011, 05:05 PM
kelihatannya United bakal sulit mendapatkan sanchez..

Barca set to win Sanchez race

Widespread reports in Spain claim Barcelona are set to finalise a deal to sign Udinese star Alexis Sanchez.

The 22-year-old winger has been linked with a host of Europe's top clubs this summer.

Manchester City have lodged a substantial bid for the Chile international, while Inter Milan and Juventus have also been in talks with Udinese.

But earlier this week Sanchez rejected a move to City and his agents are now thought to be in Spain, negotiating terms over a five-year deal with Barca.

Reports claim the Spanish and European champions are willing to offer Udinese a fee of around €25million (£22.3m) plus 23-year-old winger Jeffren Suarez to secure the services of the in-demand Sanchez.

http://www.skysports.com/story/0,19528,12874_6965793,00.html

neh alexis sanchez atau bukan ya??
pernah denger beritanya sh ktanya nggak pengen main di ranah britania.~X(

Redsbusby
05-06-2011, 05:08 PM
neh alexis sanchez atau bukan ya??
pernah denger beritanya sh ktanya nggak pengen main di ranah britania.~X(

baca yg teliti donk gan...
jelas jelas tertulis alexis sanchez :nohope:

Kalo Quote seadanya donk jgn satu artikel di Quote...

http://www.unitedindonesia.org/forum/showthread.php?t=842

Wira Atman
05-06-2011, 05:11 PM
baca yg teliti donk gan...
jelas jelas tertulis alexis sanchez :nohope:

Kalo Quote seadanya donk jgn satu artikel di Quote...

http://www.unitedindonesia.org/forum/showthread.php?t=842

ya namanya nggk tahu mas :|..
iy baru bca. blum tahu klo ada gituan I-)
:-bd

Wira Atman
05-06-2011, 05:25 PM
Manchester United Lirik Talenta Xherdan Shaqiri
United siap mencantumkan Gabriel Obertan sebagai bagian dari tawaran untuk mendatangkan Shaqiri.

Nama pemain belia berbakat milik FC Basel, Xherdan Shaqiri, dimunculkan oleh laman Caughtoffside sebagai salah satu target belanja Manchester United di musim panas.

Bos Sang Iblis Merah, Sir Alex Ferguson, merupakan pengagum sayap 19 tahun yang bermain impresif waktu memperkuat timnas Swiss kontra Inggris yang berakhir 2-2, Sabtu kemarin.

Selain United, Shaqiri yang harganya ditaksir sekitar £10 juta juga menggoda minat banyak klub top seperti Juventus, Liverpool, Bayern Muenchen, dan Inter Milan.

United sendiri dilaporkan siap mencantumkan Gabriel Obertan sebagai bagian dari tawaran yang bakal dilayangkan pada Basel.

http://ht.ly/1d3MoD

renandez
05-06-2011, 06:04 PM
Menarik kalo united bakal diisi bnyk skuad muda musim depan,tp bnyk info transfer belum ada yg terealisasi bahkan beberapa pemain yg diisukan diincar United ada yg gabung sama klub lain

Kalo beli pemain susah dan mahal,skuad dr tim reserve aja di orbitin krn skill mreka jg lumayan kok cuman jam terbang aja yg musti ditambah porsinya di level teratas kompetisi
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Wira Atman
05-06-2011, 11:17 PM
Samir Nasri Tunggu Keseriusan Manchester United
Gelandang Prancis ini masih belum memastikan bakal meneken kontrak anyar bersama The Gunners.

Samir Nasri kian memicu tanda tanya seputar kelanjutan masa depannya di Arsenal. Hingga saat ini, gelandang asal Prancis itu tak jua meneken perbaruan ikatan kerja bersama The Gunners.

Kontrak lama Nasri akan basi setahun lagi. Ia, dan juga Gael Clichy, diberi tenggat waktu hingga Juli untuk menyepakati kontrak baru. Kalau tidak, Arsenal kemungkinan besar bakal menjualnya.

Komentar terbaru eks Olympique Marseille pun tak membuat hati para pendukung tim asuhan Arsene Wenger tenang.

"Saya tak tahu apakah bakal menandatangani kontrak baru atau tidak," ujarnya kepada TF1's Telefoot.

"Negosiasi masih berjalan saat ini. Tapi untuk sementara saya tak memikirkannya. Kita akan membicarakannya lagi setelah gim [Prancis] lawan Polandia."
Apabila meninggalkan Arsenal, salah satu klub yang telah memberi sinyal ketertarikan adalah Manchester United. Nasri pun rupanya tak menutup kemungkinan berganti seragam klub yang notabene rival berat The Gunners itu.

Figur mungil itu mengaku ingin terlebih dulu mengetahui sejauh mana keseriusan Setan Merah merekrutnya.

"Sebelumnya, kita perlu melihat apakah hal itu nyata dan konkret," kata Nasri.

http://www.goal.com/id-ID/news/784/transfer-pemain/2011/06/05/2518747/samir-nasri-tunggu-keseriusan-manchester-united

Wira Atman
05-06-2011, 11:35 PM
Kedatangan Ashley Young ke MU Memakan Korban
"Sir Alex Ferguson bisa menjual winger 24 tahun itu ke Real Madrid."

VIVAnews - Winger Aston Villa, segera merampungkan kepindahan ke Manchester United dalam beberapa hari ke depan. Dan tampaknya ada pemain yang harus angkat koper atas kedatangan Young.

The Mirror menyebut bahwa kedatangan Young di Old Trafford menjadi sinyal kepergian winger MU, Luis Nani. “Masa depan Nani akan sangat dipertimbangkan Manchester United, terutama jika juara Premier League itu resmi mendapatkan Ashley Young," ujar Mirror.

“Winger asal Portugal itu tak bahagia karena MU menolak untuk menaikkan gaji £70 ribu per pekan yang ditandatanganinya akhir Maret lalu."

“Dan jika United menyelesaikan transaksi £15 juta untuk mendatangkan Young dari Aston Villa, Sir Alex Ferguson bisa menjual winger 24 tahun itu ke Real Madrid."

Nani kecewa Ferguson menaruhnya di bangku cadangan saat melawan Barcelona di final Liga Champions, pekan lalu. Padahal, ia menjadi United’s
Player of the Year. Salah satu alasan Ferguson mencadangkan Nani karena ia tipe pemain yang egois.

Posisi Nani dan Young memang sama sebagai sayap. Tapi, keduanya memiliki kesamaan yakni mengandalkan kaki kanan dan bisa bermain di sisi kiri maupun kanan.

Saat dimainkan di sayap kiri, mereka mengandalkan kaki kanan. Tak seperti Antonio Valencia yang secara natural mengandalkan kaki kiri atau kidal.

Secara kualitas, Nani sebenarnya lebih bagus dari Young. Mungkin karena Young belum membuktikan kualitasnya di tim sebesar MU. Padahal, penampilan sayap 25 tahun ini di tim nasional Inggris cukup bagus.

MU tampaknya baru memutuskan nasib Nani setelah mencobanya bersama Young di laga pramusim nanti. Jika memang Young langsung nyetel dengan permainan Setan Merah, masa depan Nani benar-benar terancam.

http://bola.vivanews.com/news/read/224632-kedatangan-ashley-young-ke-mu-memakan-korban

Blacklist7
05-06-2011, 11:57 PM
hahahahahaha... Concentrao cuma mau ke Madrid... next??? NANI??? kasidaaah... 17 langsung buat Young...

Mou lagi pgn bikin Portugal clan.. hehehehe

klo Barca adalah clan Spanyol... maka Real Madrid pgn bikin Portugal (plus brazil) clan... wkwkwkwkwk

hzent
06-06-2011, 01:14 AM
Nasri Tak Menutup Kemungkinan Pindah ke MU

London - Samir Nasri mengatakan bahwa dia masih belum bisa memastikan apakah tetap bersama Arsenal atau tidak. Pemain asal Prancis itu juga tak menutup kemungkinan pindah ke Manchester United.

Pada tahun 2008, Samir Nasri menandatangani kontrak selama empat tahun bersama Arsenal. Itu berarti masa kerja pemain 23 tahun itu bersama The Gunners tinggal semusim lagi.

Nasri sendiri sejauh ini masih belum memastikan masa depannya, apakah akan tetap bersama tim London Utara atau tidak.

"Saya sendiri masih belum tahu apakah meneken perpanjangan kontrak atau tidak," ujar Nasri seperti dikutip dari SkySports.

Bahkan mantan pemain Marseille itu juga tak menutup kemungkinan pindah ke Manchester United. "Setan Merah" diberitakan tengah memantau Nasri.

"Apakah saya akan bergabung Man United? Pertama, kita harus melihat apakah tawaran itu benar adanya atau seperti apa konkretnya," ujarnya.

Nasri sendiri masih belum ingin bicara banyak mengenai masa depannya. "Diskusi tengah berlangsung. Saat ini saya tak mau memikirkan tentang ini. Kita akan bicarakan lagi setelah pertandingan melawan Polandia," tuntas dia.

http://www.detiksport.com/sepakbola/read/2011/06/05/211500/1653574/72/nasri-tak-menutup-kemungkinan-pindah-ke-mu

Lhoh ini bener ya United lagi tertarik sama nasri juga ya. Hmmm...

Mahesa_Jenar
06-06-2011, 01:24 AM
Kedatangan Ashley Young ke MU Memakan Korban
"Sir Alex Ferguson bisa menjual winger 24 tahun itu ke Real Madrid."

The Mirror menyebut bahwa kedatangan Young di Old Trafford menjadi sinyal kepergian winger MU, Luis Nani. “Masa depan Nani akan sangat dipertimbangkan Manchester United, terutama jika juara Premier League itu resmi mendapatkan Ashley Young," ujar Mirror.

Posisi Nani dan Young memang sama sebagai sayap. Tapi, keduanya memiliki kesamaan yakni mengandalkan kaki kanan dan bisa bermain di sisi kiri maupun kanan.

Saat dimainkan di sayap kiri, mereka mengandalkan kaki kanan. Tak seperti Antonio Valencia yang secara natural mengandalkan kaki kiri atau kidal.

http://bola.vivanews.com/news/read/224632-kedatangan-ashley-young-ke-mu-memakan-korban

Hahahaha... Vivanews suka ngasal... the SUN versi Indonesia yang editornya geblek nggak ngerti bola... dapat sumber dari mana tuh Vivanews..?? lagipula sejak kapan Vale pake kaki kiri...???
Tapi kalau Nani yang ngebet nyusul CR7... kasih dah.. tambahin bonus Gibson pun oke oke saja...

Redsbusby
06-06-2011, 01:29 AM
Setuju bwt nasri...
Masih 23 tahun dan kualitas udah terbukti...

We need him.... AYo fergie, nunggu apa lg, uda pasrah tuh...

Mahesa_Jenar
06-06-2011, 01:35 AM
Setuju bwt nasri...
Masih 23 tahun dan kualitas udah terbukti...

We need him.... AYo fergie, nunggu apa lg, uda pasrah tuh...

Yoi Oom.. tapi sebenarnya kita lebih butuh DM lho... Please jangan AM lagi AM lagi.. jangan winger lagi winger lagi... tmpatnya udah nggak muat...

Trezz Kiko
06-06-2011, 03:48 AM
Kedatangan Ashley Young ke MU Memakan Korban
"Sir Alex Ferguson bisa menjual winger 24 tahun itu ke Real Madrid."

VIVAnews - Winger Aston Villa, segera merampungkan kepindahan ke Manchester United dalam beberapa hari ke depan. Dan tampaknya ada pemain yang harus angkat koper atas kedatangan Young.

The Mirror menyebut bahwa kedatangan Young di Old Trafford menjadi sinyal kepergian winger MU, Luis Nani. “Masa depan Nani akan sangat dipertimbangkan Manchester United, terutama jika juara Premier League itu resmi mendapatkan Ashley Young," ujar Mirror.

“Winger asal Portugal itu tak bahagia karena MU menolak untuk menaikkan gaji £70 ribu per pekan yang ditandatanganinya akhir Maret lalu."

“Dan jika United menyelesaikan transaksi £15 juta untuk mendatangkan Young dari Aston Villa, Sir Alex Ferguson bisa menjual winger 24 tahun itu ke Real Madrid."

Nani kecewa Ferguson menaruhnya di bangku cadangan saat melawan Barcelona di final Liga Champions, pekan lalu. Padahal, ia menjadi United’s
Player of the Year. Salah satu alasan Ferguson mencadangkan Nani karena ia tipe pemain yang egois.

Posisi Nani dan Young memang sama sebagai sayap. Tapi, keduanya memiliki kesamaan yakni mengandalkan kaki kanan dan bisa bermain di sisi kiri maupun kanan.

Saat dimainkan di sayap kiri, mereka mengandalkan kaki kanan. Tak seperti Antonio Valencia yang secara natural mengandalkan kaki kiri atau kidal.

Secara kualitas, Nani sebenarnya lebih bagus dari Young. Mungkin karena Young belum membuktikan kualitasnya di tim sebesar MU. Padahal, penampilan sayap 25 tahun ini di tim nasional Inggris cukup bagus.

MU tampaknya baru memutuskan nasib Nani setelah mencobanya bersama Young di laga pramusim nanti. Jika memang Young langsung nyetel dengan permainan Setan Merah, masa depan Nani benar-benar terancam.

http://bola.vivanews.com/news/read/224632-kedatangan-ashley-young-ke-mu-memakan-korban

waah, kasian nani, baru bersinar musim ini, uda harus di ambil lg posisi nya.
moga" aja nani tetap bertahan [-O<

indraiebe
06-06-2011, 05:57 AM
klo menurut saya sih kita masih perlu winger, dmc, ama cm..nasri salah satu pilihan yang bagus untuk winger..untuk cm pilihan saya condong ke salah satu diantara modric dan sneijder..tp lebih condong ke sneijder sih karena dia lebih punya pengalaman di tingkat club (juara liga champions) dan di internasional (finalis piala dunia)..untuk dmc justru saya masih bingung sosok yang tepat itu siapa..so, how about it guys?? any suggestion??

indraiebe
06-06-2011, 06:01 AM
Menarik kalo united bakal diisi bnyk skuad muda musim depan,tp bnyk info transfer belum ada yg terealisasi bahkan beberapa pemain yg diisukan diincar United ada yg gabung sama klub lain

Kalo beli pemain susah dan mahal,skuad dr tim reserve aja di orbitin krn skill mreka jg lumayan kok cuman jam terbang aja yg musti ditambah porsinya di level teratas kompetisi
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

yap setuju, ravel morrison salah satu yang layak sih menurut saya untuk mulai mencicipi persaingan EPL musim depan :)

finza_13
06-06-2011, 09:29 AM
winger lagi :hammer:


Man United Incar Pemain Belia Swiss
http://img.today.co.id/banks/350x250/2011/03/27/xherdan-shaqiri-1301180533.jpg
MANCHESTER--MICOM: Manchester United dilaporkan meminati pemain sayap muda asal Swiss Xherdan Shaqiri yang kini membela klub FC Basel.

Manajer Manchester United Sir Alex Ferguson terpukau atas penampilan Shaqiri saat membela Swiss menghadapi Inggris dalam babak kualifikasi Euro 2012 di Wembely, Sabtu (4/6). Laga itu berkesudahan imbang 2-2.

Penampilan gemilang pemain berumur 19 tahun ini memang membuatnya diyakini akan hengkang dari Swiss musim panas ini bersama sebuah tim besar Eropa.

Apalagi, Shaqiri kini adalah penghuni tetap tim nasional Swiss dan sudah dua kali membawa klubnya, FC Basel, menjadi juara Liga Swiss.

Sejak sukses dengan pemain muda seperti Javier 'Chicarito' Gonzalez dan Chris Smalling musim lalu, nampaknya membuat Alex Ferguson kini ingin kembali mencari bakat-bakat muda.

Bahkan musim ini Fergusoan dikaitkan dengan sejumlah nama belia seperti gelandang everton Jack Rodwell, Jordan Henderson dari Sunderland serta bek muda Blackburn Rovers Phil Jones.

Tetapi Manchester United tak sendiri dalam mengincar pemain muda berharga £10 juta atau sekitar Rp139 miliar itu. Tak kurang dari Liverpool, Juventus dan sejumlah klub Bundesliga juga tertarik mendatangkan Shaqiri.

Namun tampaknya Shaqiri akan lebih tertarik merumput di Old Trafford jika United memberikan tawaran konkret kepada FC Basel.

Ferguson sebenarnya sudah memiliki sejumlah opsi di posisi sayap yaitu Nani dan Antonio Valencia.

Namun, penampilan Nani tak selalu gemilang bahkan di akhir musim kompetisi lalu pemain Portugal itu lebih banyak duduk di bangku cadangan.

Sementara itu, Antonio Valencia baru kembali dari cedera panjang. Satu nama lagi adalah pemain veteran Ryan Giggs yang sudah berada di penghujung karir sepakbolanya.

Sehingga, mendatangkan seorang pemain muda untuk investasi masa depan adalah sebuah keputusan yang tepat.

Selain harus mempersiapkan uang, nampaknya United juga akan mendepak Gabriel Obertan demi satu tempat untuk Shaqiri. (BBC/OL-3)

hzent
06-06-2011, 12:15 PM
winger lagi :hammer:


Man United Incar Pemain Belia Swiss
http://img.today.co.id/banks/350x250/2011/03/27/xherdan-shaqiri-1301180533.jpg

Rumornya semakin banyak yang di incar. Tp ane yakin nanti SAF melakukan SAF akan memilih pemain yang pas untuk United. :muflag::muflag:

vidicholic
06-06-2011, 03:42 PM
rumor aja semua, blum ada yang pasti. hadeuh.

Wira Atman
06-06-2011, 05:36 PM
Manchester United Bidik Shinji Kagawa
Raksasa Inggris itu cukup serius mempertimbangkan opsi mendatangkan pemain asal Jepang yang merumput di Borussia Dortmund itu.

Keinginan Shinji Kagawa untuk berkiprah di Liga Primer Inggris mendapat sambutan positif. Manchester United kabarnya siap untuk menampungnya dari Borussia Dortmund.

Dilaporkan Nikkan Sports, kubu United sudah berencana untuk mengirim pemandu bakat mereka untuk memantau langsung penampilan Kagawa bersama Dortmund dan timnas Jepang.

"Keinginannya untuk bergabung dengan klub besar mungkin bisa terealisasi paling awal musim ini," klaim Nikkan Sports.

Pemandu bakat United juga sudah menyaksikan langsung penampilannya bersama Dortmund di laga terakhir musim ini, saat timnya menang 3-1 atas Eintracht Frankfurt.

Manchester United juga sudah memperkirakan nilai Kagawa yang mencapai 20 juta poundsterling jika masuk dalam bursa transfer.

Namun United bukan satu-satunya klub yang tertarik pada pemain berusia 22 tahun itu. Barcelona kabarnya juga ikut berusaha mendatangkannya ke Nou Camp.

http://www.goal.com/id-ID/news/1108/sepakbola-inggris/2011/06/06/2519825/manchester-united-bidik-shinji-kagawa

irhamutd
06-06-2011, 06:37 PM
Beberapa musim lalu Daniel De Rossi maupun Veloso sering terdengar diincar United, tapi kok lambat laun menghilang ya? padahal mereka termasuk sosok2 DM yg bisa mengisi slot kosong yg ditinggal Hargreaves yg tadinya diplot sbg pengganti Keane.

Nuri Shain juga lumayan oke untuk mengganti sosok Scholes, sayang keduluan ama Klub penampung pemain berbakat Madrid.

IMO kita butuh DM yg mumpuni, apalagi untuk partai2 besar di UCL layaknya partai kemaren vs Barca.

rondwisan
06-06-2011, 07:28 PM
justru yg sering diisukan ..., malah lebih sering berakhir hanya sekedar issu, alias tidak ada realisasinya ...
tinggal nunggu aja kejutan2x dari Opa Alex selanjutnyaa ... ;);)

HenryRooney07
07-06-2011, 12:58 AM
justru yg sering diisukan ..., malah lebih sering berakhir hanya sekedar issu, alias tidak ada realisasinya ...
tinggal nunggu aja kejutan2x dari Opa Alex selanjutnyaa ... ;);)

Kalo kejutan dari Opa Ron apa? :hammer: :peace:

____:ngacir:

Trezz Kiko
07-06-2011, 02:01 AM
Manchester United Batal Rekrut Jack Rodwell

Oleh Tegar Paramartha
6 Jun 2011 14:45:00

Manchester United akhirnya membatalkan niat mereka untuk merekrut gelandang muda Everton, Jack Rodwell, pada bursa transfer musim panas nanti.

The News of the World mengabarkan bahwa United secara prinsip telah menyetujui transfer Rodwell ke Old Trafford seharga £25 juta pada bulan Januari silam tetapi United akhirnya batal karena menilai Rodwell mempunyai masalah cedera dan inkonsistensi permainan.

Meskipun begitu, dua pesaing United di Liga Primer Inggris, Chelsea dan Manchester City, dikabarkan masih berminat kepada pemain timnas U-21 Inggris tersebut.

Tetapi tanpa dana tambahan dari penjualan Rodwell, David Moyes diharuskan untuk menjual pemain lainnya agar mendapatkan dana untuk memperkuat skuad Everton pada bursa transfer musim panas nanti.

http://www.goal.com/id-ID/news/1108/sepakbola-inggris/2011/06/06/2519731/manchester-united-batal-rekrut-jack-rodwell

theater of dream
07-06-2011, 05:50 PM
Shinji Kagawa on Man United's 'radar': report (http://news.yahoo.com/s/afp/20110606/wl_asia_afp/fblasiajpngerengprdortmundmanutdkagawa)


TOKYO (AFP) – Japan and Borussia Dortmund star Shinji Kagawa is back on Manchester United's radar after returning from a four-month layoff with a foot injury, according to a report.

Sir Alex Ferguson's side are planning to send a team of scouts to follow the 22-year-old attacking midfielder at Dortmund games next season, the Japanese daily Nikkan Sports said.

"His goal of joining a big club may be realised within this year at the earliest," the daily said.

Kagawa, who scored eight goals in 17 Bundesliga games after moving from J-League side Cerezo Osaka at the start of last season but broke his right foot in January, is keen to play for the English Premier League champions.

"If I get a formal offer, I'll be strongly interested in listening to what they have to say," Kagawa was quoted as saying by an associate, according to the Nikkan Sports.

"The Premiership is one of the leagues I want to challenge," said Kagawa, who once targeted Barcelona as his final destination. "If it is Man U, I'll be still more eager to go and try how much I can do there."

Manchester United first showed an interest in Kagawa late last year but backed off after he suffered the injury in Japan's Asian Cup semi-final win over South Korea in January, the daily said.

The Blue Samurai went on to lift a record fourth continental title in his absence.

At that time, Spanish clubs Villarreal and Atletico Madrid as well as Juventus and Tottenham were also reported to be interested in him.

British radio station talkSport reported that Manchester United had been quoted a price of 20 million pounds (24 million euros) for Kagawa.

After seeing Dortmund lift the Bundesliga shield from the bench, he came back onto the pitch to play the last three minutes of their final league game of the season, a 3-1 home win over Eintracht Frankfurt.

Manchester United scouts watched him at the match, the Nikkan Sports said.

VaDLi
07-06-2011, 06:08 PM
makin santer nih transfernya Ashley Young
Current Club di wiki aja udah ditulis Manchester United... ckckck #rumormerajalela

http://desmond.yfrog.com/Himg612/scaled.php?tn=0&server=612&filename=haayb.jpg&xsize=640&ysize=640

Redsbusby
07-06-2011, 06:12 PM
^^ Iya jg yah..
Gw cek di wiki indo tetep Villa...
Gw cari perjalanan karirnya belum ada kata Man UNited..

Kerjaan 'orang iseng' ?? :-??

fredrian.seven
07-06-2011, 06:16 PM
Iya... rasanya tinggal tunggu waktu aja dealnya. Padahal di beberapa blog nggak sedikit fans yang kurang setuju dengan Young.

Musim panas ini banyak banget pemaen potensial yang available dan klub2 pada sibuk belanja semua.

Redsbusby
07-06-2011, 06:23 PM
Wah klo ngomongin "rasanya tinggal tunggu waktu" jadi inget kasusnya Oezil nih yg bahkan uda nyamper di Bandara Manchester hingga dikatakan 90% untuk kemudian diperkenalkan sbg pemain madrid :hammer:

IMO Young bukanlah seorang pemain bintang yg dibutuhkan United...
Kurang 'bintang' nih orang...

Masih tetep menunggu kejuta kejutan aja dr Opa fergie....

zudomiriku
07-06-2011, 07:10 PM
United target to wait till after U21 tournament to confirm future

David de Gea is determined to focus on the European Under-21 Championship before deciding whether to join Manchester United.

The Premier League champions have identified the Atletico Madrid goalkeeper as Edwin van der Sar's successor and have confirmed they are deep in negotiations with his club.

On Tuesday some Spanish papers reported that United have agreed to pay Atletico a fee of €21million (£18.8m) to secure De Gea's services.

But while the 20-year-old keeper has admitted he wants to play at the highest level, he insists he will not discuss his future with the media until after the Under-21 tournament in Denmark.

De Gea, who has made eight appearances for the U21's and is yet to win a full cap, is currently preparing for Sunday's opener against England.

And speaking from Spain's training camp, he said: "I will only speak about my future after the end of the Euro Under-21s.

Ambition
"Right now my challenge is to help the Spain team, but generally my desire is to play at the top and to improve day to day."

At the end of last month, De Gea's lawyer denied that the promising keeper has already agreed to join United and said he would not consider any offers until the end of June.

De Gea helped Spain's U17 team win the 2007 European Championship and finish second at the 2007 World Cup.

He made his Atletico debut in September 2009 aged 18 and has already racked up 84 first-team games for the Spanish side, who finished seventh last season.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6969205,00.html

Wira Atman
07-06-2011, 07:28 PM
Samir Nasri Bisa Jadi Penerus Eric Cantona Di Manchester United
Jika benar bergabung, gelandang Arsenal itu dinilai bisa mengikuti prestasi legenda Prancis di Manchester United.

Meski belum pasti, Rio Ferdinand sudah menyambut kemungkinan tersebut dengan antusias. Bek United itu menilai jejak prestasi Eric Cantona akan berlanjut dengan bergabungnya Nasri.

"Samir Nasri adalah pemain yang luar biasa yang punya teknis bagus dan bakat yang luar biasa," tandas Ferdinand.

"Dan jangan lupa dia bisa mencetak gol," lanjutnya.

Ferdinand juga merasa Nasri akan bisa lebih sukses bersama United ketimbang di Arsenal.

"Bagi saya dia adalah pemain terbaik saat ini. Saya rasa dia bahkan bisa memenangi gelar pemain terbaik Prancis di level internasional," ungkap Ferdinand.

"Pemain asal Prancis punya sejarah bagus di sini, Thierry Henry fantastis, seperti halnya Cantona. Dan jangan lupa Marcel Desailly," paparnya mengakhiri.


http://www.goal.com/id-ID/news/1108/sepakbola-inggris/2011/06/07/2521458/samir-nasri-bisa-jadi-penerus-eric-cantona-di-manchester

oco_beler
07-06-2011, 10:24 PM
Bursa transfer sekarang menarik banget buat ditungguin, karena United baru ditinggal pemain-pemain tua yang lima taun belakangan jadi pemain inti.
Masih gak percaya bakal ada nama besar masuk di Manchester United. Palingan nama-nama aneh yang nantinya jadi pemain besar di United.

Redsbusby
07-06-2011, 10:50 PM
Perasaan sampe detk ini gk ada deh nama Ashley Young yg meyakinkan beritanya..
itu di twitter uda kayak trending topic aja deh...

Moga kaga kejadian deh :P

theater of dream
07-06-2011, 11:00 PM
Kalo IMO seh Young datang ngga akan membawa perubahan yang signifikan buat permainan kita... Park ato Nani masih bisa diandalkan di kiri..
yang sangat-sangat-sangat kita butuhkan sekarang adalah miidfielder yang top class....

zudomiriku
07-06-2011, 11:14 PM
Kalo IMO seh Young datang ngga akan membawa perubahan yang signifikan buat permainan kita... Park ato Nani masih bisa diandalkan di kiri..
yang sangat-sangat-sangat kita butuhkan sekarang adalah miidfielder yang top class....

yup...Young kan tipikalnya sayap, sedangkan yg lebih kita butuhkan itu gelandang tengah yg berkelas seperti Sneijder, Modric, VDV atopun Nasri. kayaknya opa musti beli yg dah 'jadi', krn kalo orbitin pemain reserve kyknya susah bersaing musim depan. Anderson blom dpt diharapkan, Fletcher sering cedera, Carrick angin2an mainnya

oco_beler
08-06-2011, 05:02 AM
'Priceless' Modric is not for sale - Harry


Harry Redknapp has ruled out selling Luka Modric to Manchester United, describing the Croatian midfielder as "irreplaceable".

United are seeking out a replacement for the retired Paul Scholes and reports have linked the Premier League champions with a huge bid for Modric.

Modric has spoken of his desire to be playing in the Champions League, which he will not get next season at Tottenham, but Redknapp has insisted the player is content at White Hart Lane and will not be sold.

"We are not selling Luka Modric, we are not selling Gareth Bale, we are not selling Sandro," Redknapp told Sky Sports News. "We are looking to build a team, not dismantle one and they are players we need to keep and add to if we are to get back in the Champions League again.

"I think they are happy where they are. Like any ambitious footballers, they are looking for us to add one or two players so we can improve.

"I heard some talk yesterday about Luka Modric and £20m. £20m for Luka? They have got to be dreaming. He is such a fantastic player. We have enquired about players and are being quoted more than that for people who can't lace his boots.

"I could not put a value on him. He is one of those boys that when you come into work he is just a joy to watch. He is a great guy, gets on with the job, never complains and loves his football. He is the most low-maintenance easy to handle guy you have ever seen. He is a fantastic player and is the last person you want to see leave. He is irreplaceable."

Redknapp is keen to shake up his squad, but claims there are no deals that are close to being completed. "It has been busy. We haven't got anywhere. There has been a lot of phonecalls and talk but we are not near to signing anyone or selling anyone."

sumber: http://www.espn.co.uk/football/sport/story/95127.html

oco_beler
08-06-2011, 05:12 AM
Young edges closer to United move
(http://www.espnstar.com/home/news/detail/item629845/Young-edges-closer-to-United-move/)
Aston Villa winger Ashley Young will complete a £20million move to Manchester United within the next 48 hours, if reports from England are to be believed. Despite the summer transfer window opening just a week ago, speculation over the future of Young has been in overdrive, with Manchester United and Liverpool both leading the race for his signature.
However, with the England international admitting he would like to play in the Champions League, United now look in pole position to sign Young, with The Daily Mail suggesting a move could be completed within the next two days.

fredrian.seven
08-06-2011, 08:21 AM
Wah klo ngomongin "rasanya tinggal tunggu waktu" jadi inget kasusnya Oezil nih yg bahkan uda nyamper di Bandara Manchester hingga dikatakan 90% untuk kemudian diperkenalkan sbg pemain madrid :hammer:

IMO Young bukanlah seorang pemain bintang yg dibutuhkan United...
Kurang 'bintang' nih orang...

Masih tetep menunggu kejuta kejutan aja dr Opa fergie....

Wah... klo ozil ke bandara manchester mah hoax gung... klo ini 99,99% bener, young saat ini ada di inggris tapi entah lagi ngapain :hammer:

Kalo IMO seh Young datang ngga akan membawa perubahan yang signifikan buat permainan kita... Park ato Nani masih bisa diandalkan di kiri..
yang sangat-sangat-sangat kita butuhkan sekarang adalah miidfielder yang top class....

Sama om... menurutku juga Young kurang "top class". Hanya disatu sisi Young bisa memenuhi kebutuhan United di sektor set piece taker. Ya mungkin Young kurang top tapi memenuhi kebutuhan United.

yup...Young kan tipikalnya sayap, sedangkan yg lebih kita butuhkan itu gelandang tengah yg berkelas seperti Sneijder, Modric, VDV atopun Nasri. kayaknya opa musti beli yg dah 'jadi', krn kalo orbitin pemain reserve kyknya susah bersaing musim depan. Anderson blom dpt diharapkan, Fletcher sering cedera, Carrick angin2an mainnya

Ini juga yang membingungkan... aku mbaca di redflagflyinghigh

Why Modric Is Not The Man For United’s Midfield…& Neither Is Sneijder
Posted on Tuesday, 7th June 2011 by Josh

It’s a debate that’s seemingly raged since Rome 2009, when United’s midfield was picked apart by Barca’s merciless possession football, a situation sadly repeated at Wembley just over a week ago.

Many have argued that United’s midfield is uninspiring, pedestrian, not creative enough, the worst of the top five.

The retirement of Paul Scholes has thrown United’s central midfield issues into even sharper relief, with many believing that a creative central midfielder is a must, or United will be left behind big spenders Chelsea and Manchester City.

Amongst the United faithful (certainly on Twitter) the two names most mentioned are Dutch World Cup finalist and Inter Milan treble winner Wesley Sneijder and Croatian schemer Luka Modric . Here I will explain why, in my humble opinion, neither is the answer to United’s midfield issues and why a creative midfielder is, in fact, not needed at all.

Sneijd to the left, Sneijd to the right

Wesley Sneijder. World class. The two phrases seem to go hand in hand. When people are asked about attacking midfielders, clever players, schemers, men to unlock defences, they invariably always come back to Sneijder. The little man with the big shot, the feather light touch and the intricate control. However, there are several problems that I have with Sneijder.

The first problem is that, for a creative midfielder, Sneijder’s stats in Serie A last season were far from impressive; only four goals and five assists in his 22 league games.

While he is without a doubt a top-class attacking midfielder, there is another issue that for me is where the main problem lies; how would Sneijder fit into United’s tactics and formation? As a player, Sneijder has been most effective throughout his career playing in systems in which two defensive midfielders (Cambiasso and Zanetti for Inter, Van Bommel and De Jong for Holland) handle defensive duties, enabling Sneijder to merely hold his position in the final third behind a lone striker.

At United, Sir Alex has never utilised a system with two defensive midfielders and, towards the end of last season, often played a 4-4-1-1 formation, with Rooney operating behind Hernandez as a classic number 10, a position in which Sneijder would be most effective. To sign Sneijder would almost inevitably mean breaking up the Rooney -Hernandez partnership and moving Rooney from his best position just off the front man.

The way to solve this, many would argue, would be to play Sneijder in a two-man midfield. I would reply by saying that Sneijder simply cannot play in a two-man central midfield. This was one of the main reasons for his acrimonious exit from Real Madrid; they played him in a two-man central midfield and found themselves over-run in central areas time and time again.

Whilst the signing of Sneijder would definitely excite me, I struggle to see how he could fit in with United’s tactics and formation.

Mod is not the man

So what of Modric? The argument’s are familiar, the cry tried and tested. “We need Modric, he’ll solve our problems” is the phrase most commonly heard. There is little doubt that, despite Gareth Bale scooping the individual honours, Modric was the star of Tottenham’s season and is likened by many to Paul Scholes, seen as the natural replacement to the Ginger Prince.

While Modric’s pass success rate is superb, his rate of goals and assists is anything but. Last season Modric finished 82nd in the assists list for the Premier League with 3 behind players such as Matthew Taylor, Ian Evatt (a central defender), Elliot Grandin, Jason Roberts, Jose Enrique and even Thomas Hitzlsperger, a player who did not play a league game for bottom of the table West Ham until February. In terms of goals scored Modric finished 102nd, behind players such as Liam Ridgewell, Chris Samba, Alex Song and Youssouf Mulumbu. The stats can sometimes be deceiving, but they simply are not that impressive.

While Modric would be an impressive signing, and one which would certainly excite me, the main argument that I would put forward against Modric is that United simply don’t need a creative midfielder.

A Roma Raid

I would argue that, rather than a creative midfielder, what United are missing is a destroyer; a destructive, aggressive central midfielder to add a bit of anger, a bit of bite to our midfield. We haven’t had a fiery central midfielder, a real leader who will get his team-mates fired up and remind them of any errors they may make since Roy Keane left Old Trafford. Someone good in a midfield battle, someone willing to fight for possession, someone willing to stand his ground and someone, quite simply, who is a ball winner.

We lack both a real leader and a true defensive midfielder (a role into which Michael Carrick was forced by Owen Hargreaves persistent injuries), and both can be found in one man; Roma vice-captain Daniele De Rossi. A World Cup winner with massive experience of playing at the top level both in Serie A and the Champions League, De Rossi is a player who takes no prisoners and will not shirk from a midfield battle. While he is best known as a defensive midfielder, he can also play in a box-to-box role and, in addition to his qualities as a ball-winner in the centre of midfield, he is also a leader who will provide inspiration and a bit of much needed anger to our midfield.

De Rossi is capable of chipping in with the odd goal, but his main role is to win the ball and disrupt other teams’ rhythm, something sorely lacking against Barcelona.

On a wing and a prayer
In this current United team, creativity is provided by the wingers and the number 10, Wayne Rooney. All that is needed is a ball-winner and leader to control of the centre of midfield in the very biggest games, to win the ball and then simply play it wide or forward to Rooney, the main creative force behind Hernandez. Rooney, Nani, Valencia and Giggs provide the creativity and all that is needed is a ball-winner in the centre of the park to ensure that these players (Rooney especially) receive the ball.

Quite simply, United do not need a creative midfielder as, in the traditional United way, creativity comes from the wingers and forwards. All that is missing from this United team is a leader and ball-winner who will not lie down in a fight and will prevent the side being over-run in central midfield. That man is Daniele De Rossi.


Bingung juga, yang paling dibutuhkan United itu DM yang agresif atau creative midfielder? Ya bisa sih beli 2 tipe itu, hanya mana yang paling urgent.

VaDLi
08-06-2011, 08:43 AM
sneijder, modric atau nasri itu kyknya masih jauh rumornya
yang udah "keliatan" sih ashley young, dan menurut gw wajar secara klub inggris di taun-taun mendatang diharapkan mempunyai stok pemain asli dari inggris dan United sepertinya mulai antisipasi... jadi inget waktu United starting XI nya diisi dari 11 negara berbeda dan yg dari inggris cuman Smalling doang (waktu menang 2-1 lawan Stoke City)

pemain inggris yang ada di united aja malah dikabarkan mo hengkang juga, wes brown. atau owen hargreaves yang belum jelas berlabuh dimana. michael owen setaun lagi, kecuali opa Fergie menurunkan beberapa pemain lapis 2 (gill, tunnicliffe, morrison, amos)

VaDLi
08-06-2011, 09:00 AM
semoga berubah pikiran sebelum kick off EPL :D

Redknapp: Big names going nowhere

Harry Redknapp says Luka Modric, Gareth Bale and Sandro will not be leaving Tottenham Hotspur this summer.

http://www.premierleague.com/javaImages/b2/65/0,,12306~9725362,00.jpg

Croatian star Modric has been strongly linked with a move Manchester United as the Barclays Premier League champions seek a replacement for Paul Scholes.

But the Spurs manager has made it clear the club must keep their star names at White Hart Lane if they're to finish in the top four next season.

BACKWARD STEP

Redknapp said: "We are not selling Luka, we are not selling Gareth and we are not selling Sandro.

"We are looking to build a team at Tottenham, not dismantle one. If we're going to push on as a football club we need to keep them players and we need to add one or two other top players to them if we're looking to have a chance of ever getting back in the Champions League again.

"So we're not looking to sell them players - that would be a massive backward step for the club."

As regards speculation of a reported £20m fee for Modric, he replied: "£20m for Luka? They've got to be dreaming, he's such a fantastic player.

"You know, we've enquired about players and we're getting quoted more than that for people that couldn't lace his boots so it's not a goer.

"I wouldn't put a value on him, I wouldn't want to sell him. He's one of those boys every day you come into work for me, and that's what it's about now.

"I come in and I see him and he's just a great guy, he trains, gets on with the job, never complains, he loves his football.

"He's the most low maintenance, easy to handle professional you've ever seen and he's a fantastic player so he's the last player you ever want to see leave your football club - he's irreplaceable."

PHONE CALLS

Having missed out on a place in next season's Champions League, Redknapp will be looking to bolster his squad during the transfer window. .

But Redknapp said: "It's been busy - I've been busy doing nothing really, we haven't got anywhere.

"There's been lots of phone calls, lots of talk in the newspapers but we're really at the moment not close to making any signings and certainly not looking to sell any of our better players."


-premierleague.com-

fredrian.seven
08-06-2011, 09:21 AM
semoga berubah pikiran sebelum kick off EPL :D

Redknapp: Big names going nowhere

Harry Redknapp says Luka Modric, Gareth Bale and Sandro will not be leaving Tottenham Hotspur this summer.



Jangan sebelum kick off EPL dong Sam... moga sebelum berangkat tur pemaen baru dah gabung biar mereka ada cukup waktu buat adaptasi. Ntar malah seperti berba yang telat gabung jadinya berat adaptasinya :hammer:

Redsbusby
08-06-2011, 10:47 AM
Semuanya masih mungkin...
Ibarat cewe itu msh belum ada janur kuning :hammer:

Semua msh bisa terjadi.. gw yakin gengsi Liga Champions bakal bikin slh 1 diantara mereka masuk OT :)

zudomiriku
08-06-2011, 11:34 AM
Redknapp: Big names going nowhere

Harry Redknapp says Luka Modric, Gareth Bale and Sandro will not be leaving Tottenham Hotspur this summer.



berarti VDV boleh dunk om Harry? :peace:

HenryRooney07
08-06-2011, 11:37 AM
Semuanya masih mungkin...
Ibarat cewe itu msh belum ada janur kuning :hammer:

Semua msh bisa terjadi.. gw yakin gengsi Liga Champions bakal bikin slh 1 diantara mereka masuk OT :)

Jangan lupa juga' garansi meraih gelar setiap musimnya Sam... Amiinnn....:D

goodfron
08-06-2011, 11:52 AM
ambil pemain Spurs siapa saja... dijamin ditahun pertama mereka kita bakalan juara :D Carrick dan Berba sudah membuktikannya :D

Ucup Carrick
08-06-2011, 01:02 PM
Spurs emang sejak zaman sheringham jadi feeder club kita terus...
Disana pemain banyak berkualitas tapi sayang timnya medioker....
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

theater of dream
08-06-2011, 01:27 PM
yup...Young kan tipikalnya sayap, sedangkan yg lebih kita butuhkan itu gelandang tengah yg berkelas seperti Sneijder, Modric, VDV atopun Nasri. kayaknya opa musti beli yg dah 'jadi', krn kalo orbitin pemain reserve kyknya susah bersaing musim depan. Anderson blom dpt diharapkan, Fletcher sering cedera, Carrick angin2an mainnyaNasri boleh juga tuh....
Ato kalo ngga dapet gelandang visioner bisa2 Rooney yang bakal ditarik ke tengah...:devil3:

Mahesa_Jenar
08-06-2011, 02:29 PM
Nasri boleh juga tuh....
Ato kalo ngga dapet gelandang visioner bisa2 Rooney yang bakal ditarik ke tengah...:devil3:

Persoalannya ada di gelandang bertahan sih Oom... siapa yang bisa menggantikan posisi Uncle Keano karena sejauh ini United belum puya pengganti sepadan. Satu satunya pengganti sepadan malah cedera permanen.. Kalau striker ama gelandang lain sih gw rasa udah lebih dari cukup...

sama kiper ding.... hehehehe.....

theater of dream
08-06-2011, 03:42 PM
Persoalannya ada di gelandang bertahan sih Oom... siapa yang bisa menggantikan posisi Uncle Keano karena sejauh ini United belum puya pengganti sepadan. Satu satunya pengganti sepadan malah cedera permanen.. Kalau striker ama gelandang lain sih gw rasa udah lebih dari cukup...

sama kiper ding.... hehehehe.....
Ya memang sampai sekarang msalah yang juga belum terpecahkan, tapi paling ngga nya Fletch ato Carrick kadang2 juga bagus memainkan pola bertahan..
Dan persoalan kita selama ini juga masalah kreativitas gelandang tengah bro..
memang sih ngga masalah kali kalo melawan klub yang juga mengandalkan kontak fisik dan kecepatan seperti Chelsea..
tapi keliatan banget kalo kita melawan tim juga punya gelandang2 kreatif...
Spurs, Arsenal dan terakhir Barca...

oco_beler
08-06-2011, 03:51 PM
Nani Ditukar Dengan Wesley Sneijder? (http://www.goal.com/id-ID/news/784/transfer-pemain/2011/06/08/2522787/nani-ditukar-dengan-wesley-sneijder)

Manchester United dikabarkan akan menawarkan Nani ditambah dengan sejumlah uang untuk Wesley Sneijder.

Gelandang sayap Manchester United Nani kembali dikaitkan dengan klub yang berkompetisi di Serie A Italia. Setelah Juventus, Nani dikabarkan akan hengkang ke klub yang satu-satunya belum pernah terdegradasi yaitu Inter Milan.

The Independent mengabarkan bahwa ada indikasi kuat Liga Primer Inggris musim 2010/11 adalah musim terakhir Nani bersama Manchester United.

Gelandang asal Portugal tersebut dikabarkan akan ditukar dengan gelandang Inter Milan, Wesley Sneijder. Nani dan ditambah dengan sejumlah dana segar diperkirakan akan membuat Inter merelakan playmaker asal Belanda tersebut hengkang ke Old Trafford.

Posisi Nani di United saat ini tengah berada dalam ancaman, menyusul besarnya peluang klub asuhan Sir Alex Ferguson tersebut mendapatkan jasa Ashley Young musim depan.

theater of dream
08-06-2011, 03:56 PM
:-L:-L:-L:-L:-L:-L
Nani > Young..

oco_beler
08-06-2011, 04:17 PM
Selama central midfield kita masih ompong sih mau nambah berapa sayap juga gak bakal efektif permainan.

vidicholic
08-06-2011, 04:27 PM
Selama central midfield kita masih ompong sih mau nambah berapa sayap juga gak bakal efektif permainan.

indeed bro, kita bener bener butuh world-class cm, kalo sneijder, modric susah digaet, cari alternatif lain yang bagus, gw prefer daniel de rossi, meskiupun udah 27 dia bener bener jendral lini tengah yang kita butuhin. imo.

der_emperor
08-06-2011, 04:53 PM
yang cocok gantiin keano sbg DMF sih menurut gw Yaya Toure, tapi mana mau city ngelepas doi :|

fadilbedil
08-06-2011, 06:30 PM
yang cocok gantiin keano sbg DMF sih menurut gw Yaya Toure, tapi mana mau city ngelepas doi :|

setuju dengan pendapat yg ini,yaya toure bagus dalam menyerang kuat dalam bertahan dari jaman masih di barca udah terlihat kemampuannya
plus bisa juga dijadiin CB,nah city mana mau ngelepas yaya ke united

Redsbusby
08-06-2011, 08:48 PM
Dari craignorwood :
The reported fee for Phil Jones from Blackburn Rovers is to be £18m for a 5 year contract at Old Trafford #MUFC

Denger denger sih ini emang salah satu duet paling menjanjikan di timnas inggris U-21... Gw harapa nggak sampe seserius itu kalo harus ngorbanin Evans, kecuali evans digeser kekiri.. kalo nilik twitnya DoronSalomon :
I really hope this has no implications for the future of Jonny Evans at United by the way. Had a strong end to his season

beritanya dr Skysports

Jones set for United switch
Sir Alex pulls transfer out of the bag despite strong Liverpool interest

Last Updated: June 8, 2011 12:30pm

Skysports.com has learnt Blackburn Rovers defender Phil Jones is at Manchester United having a medical as he closes on a move to Old Trafford.

The in-demand centre-half is also a target for Arsenal and Liverpool but it would appear United have stolen a march on their Premier League rivals in a transfer race that could be concluded soon.

Liverpool were thought to be the early front-runners for the England Under 21 international but Sir Alex Ferguson, with a healthy transfer chest of his own, is set to land a player many believe will be a mainstay for the senior national side for years to come.

It is understood United have offered the player a five-year contract, despite widespread reports he was to undergo a medical at Liverpool's training ground.

The 19-year-old was supposed to travel to Denmark on Wednesday with the England Under 21s for this summer's European Championship.

marsel david
08-06-2011, 09:05 PM
Dari craignorwood :


Denger denger sih ini emang salah satu duet paling menjanjikan di timnas inggris U-21... Gw harapa nggak sampe seserius itu kalo harus ngorbanin Evans, kecuali evans digeser kekiri.. kalo nilik twitnya DoronSalomon :


beritanya dr Skysports

Jones set for United switch
Sir Alex pulls transfer out of the bag despite strong Liverpool interest

Last Updated: June 8, 2011 12:30pm

Skysports.com has learnt Blackburn Rovers defender Phil Jones is at Manchester United having a medical as he closes on a move to Old Trafford.



kayanya ini mendekati kenyataan.. tapi untuk apa ya.. misalkan tanpa rio.. smalling-vida masih sangat bisa diandalkan..
18juta lagi

Redsbusby
08-06-2011, 09:23 PM
kayanya ini mendekati kenyataan.. tapi untuk apa ya.. misalkan tanpa rio.. smalling-vida masih sangat bisa diandalkan..
18juta lagi

Twit dr jurnalis arsenal banyak yg kecewa karena kalah cepet dengan United. So IMO pemain ini bener bener sangat menjanjikan...

2 target Liverpool, Jones dan Henderson, hanya 1 yg lepas...

Jones katanya uda masuk radar sejak 18 bulan lalu. kemudian rencanya bakal ditawar Musim depan. Pergerakan agresif dr Arsenal dan Liverpool bikin United langsung kontrak si pemain...

fredrian.seven
08-06-2011, 09:28 PM
Phil Jones sip tuh di FM. Malah lebih bagus dari Smalling... hanya blom deal. jangan2 kejadian ozil muncul :hammer:. Tapi ya bagus lah... bisa jadi CB atau DM.

Buat evans... ya makin menguatkan pemikiranku klo dia the next john o'shea. Dari CB geser ke SB. Dari bagus jadi doyan blunder,he...

ferly_Liemz
08-06-2011, 09:32 PM
Phil jones ini bek masa depan inggris... Bagus menurut gw..
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

theater of dream
08-06-2011, 09:36 PM
Medical at United today

fadilbedil
08-06-2011, 09:51 PM
setelah liat cara bermain phil jones di youtube gue setuju kalo doi jadi gabung,
tapi harganya apa ga kemahalan?
emang sekarang pemain asli inggris harganya mahal2

theater of dream
08-06-2011, 09:54 PM
setelah liat cara bermain phil jones di youtube gue setuju kalo doi jadi gabung,
tapi harganya apa ga kemahalan?
emang sekarang pemain asli inggris harganya mahal2Kapan lagi hamburin duit nya Glazer, ketimbang dipake buat bayar utang pribadi mereka...:happy: :peace:

fadilbedil
08-06-2011, 10:06 PM
Kapan lagi hamburin duit nya Glazer, ketimbang dipake buat bayar utang pribadi mereka...:happy: :peace:

setuju mending diinvestasikan untuk membeli pemain daripada dipake bayar hutang pribadi si glazer,
kabarnya SAF dikasih uang belanja yg besar ya oleh glazer

marsel david
08-06-2011, 10:29 PM
Phil Jones sip tuh di FM. Malah lebih bagus dari Smalling... hanya blom deal. jangan2 kejadian ozil muncul :hammer:. Tapi ya bagus lah... bisa jadi CB atau DM.

Buat evans... ya makin menguatkan pemikiranku klo dia the next john o'shea. Dari CB geser ke SB. Dari bagus jadi doyan blunder,he...

bener oom di FM wonder kid ni bocah.. gue aja sampe kalah bid padahal dah ditawar 20jt
walau promising cuma ya sebenrnya gambling juga sih kalo kata david
potensi smalling bisa lebih dioptimalkan lah.. udah jelas2 bagus..
kalo jones jadi ya kata gue sih akhir karir dari evans and brown mungkin o,shea kalo atara evans dan brown ga kegusur

theater of dream
08-06-2011, 11:00 PM
Kata2nya sih bisa main di Midfield juga...
jangan2 ntar disulap buat midfield nih...
wkwkw warning juga buat Carrick, Fletcher

fredrian.seven
08-06-2011, 11:27 PM
Kata2nya sih bisa main di Midfield juga...
jangan2 ntar disulap buat midfield nih...
wkwkw warning juga buat Carrick, Fletcher

Yups... malah sempet dibilang bisa nyaingi essien. Tapi itu dulu dan entah mbaca dimana. Dia cocok sama kebutuhan Fergie, CB tapi juga versatile karena bisa jadi DM.

Red Devils 07
08-06-2011, 11:58 PM
banyak yang takut evans kegusur..
tapi yang harus diingat musim ini Rio akan berumur 33 thn.. dan semakin sering cedera..
jadi gw rasa.. Phil Jones dan Smalling bakal menjadi pelapis sempurna buat Rio dan Vidic..
fans United di inggris menyebut Phil Jones sebagai New Vidic dan Smalling sebagai New Rio..

vid saat blackburn melawan United musim kemarin..

bnq3OITI0_4

theater of dream
09-06-2011, 12:05 AM
sayang bgt 16 jt buat bench warmer, pasti nya saf punya rencana lain
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Sakti Hooliganz Mancunian
09-06-2011, 12:07 AM
Semoga saja Phil Jones emg bnr2 jd pindah ke United.
apalagi denger2 dia hari ini sedang menjalani tes kesehatan di United.
ah,,,semoga berita ini bnr ada nya.
cm aja aku masih agak sedikit sangsi ama berita itu.
apa berita ini menandakan klo Jones bnr2 akan ke United atau nggak.
klo pun bnr2 jd pindah ke United,aku akan seneng bgt.
krn selain dia Asli Inggris,dia pun jg msh muda.
jujur,aku scra pribadi malah lebih suka klo United membeli pemain2 muda yg asli Inggris.

:ui1:

VaDLi
09-06-2011, 12:08 AM
kemungkinan kalo jones masuk, evans out deh (kasian gebetannya tuh)

Bolton Inquire About The Availability Of Manchester United Defender As Replacement For Gary Cahill

http://cdn.caughtoffside.com/wp-content/uploads/2011/06/PA-10808998.jpg

Bolton Wanderers manager Owen Coyle has inquired about the availability of Manchester United defender Jonny Evans with a view to a permanent move.
The 23-year-old has slipped down the Old Trafford pecking order this season following injury and the emergence of Chris Smalling.

The Northern Ireland international is desperate for regular first-team action and does not see him getting that anytime soon with Smalling, Nemanja Vidic and Rio Ferdinand all ahead of him.

Evans started only 17 games in all competitions for the Red Devils last campaign and is worried it may affect his chances of playing for his country.
Coyle would love to bring the £8million-rated player to Bolton and will have the money to make an offer if Gary Cahill is sold this summer.
Cahill has been a long-term target for Arsenal, but they have been put off by a £20million asking price.

But now other clubs, including Liverpool and Manchester City, are reportedly keen on the 25-year-old, a deal looks inevitable.

http://www.caughtoffside.com/

namaku-iir
09-06-2011, 12:17 PM
Phil Jones sip tuh di FM. Malah lebih bagus dari Smalling... hanya blom deal. jangan2 kejadian ozil muncul :hammer:. Tapi ya bagus lah... bisa jadi CB atau DM.

Buat evans... ya makin menguatkan pemikiranku klo dia the next john o'shea. Dari CB geser ke SB. Dari bagus jadi doyan blunder,he...

hahahaha...lagi2 pemain FM muncul ya om...
gw sndri pake di FM emang oke neh,
semoga aja jadi...dan evans pasti kegusur...

Kata2nya sih bisa main di Midfield juga...
jangan2 ntar disulap buat midfield nih...
wkwkw warning juga buat Carrick, Fletcher

SAF emang suka pemain multifungsi,
bisa diberbagai posisi, kecuali penjaga gawang kyaknya haha...:D

sayang bgt 16 jt buat bench warmer, pasti nya saf punya rencana lain
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

mungkin terlihat mahal...cuma memang harga pemain asli inggris mahal kok, nyatanya sebelah beli Jordan Henderson dengan harga 20 juta...
rencana pasti nya jangka panjang...dan gk msalah kok...:)

Twit dr jurnalis arsenal banyak yg kecewa karena kalah cepet dengan United. So IMO pemain ini bener bener sangat menjanjikan...

2 target Liverpool, Jones dan Henderson, hanya 1 yg lepas...

Jones katanya uda masuk radar sejak 18 bulan lalu. kemudian rencanya bakal ditawar Musim depan. Pergerakan agresif dr Arsenal dan Liverpool bikin United langsung kontrak si pemain...

mahal dikit gk msalah,
daripada lepas...:)

Oom Panda
09-06-2011, 12:53 PM
Banyak sekali rumor tentang kepergian pasukan smash United a.k.a #Sempakers and their King also hit by the rumours...

- Brown, O'Shea and Gibson to Sunderland
- Evans to Bolton
- PIG out
- Nani dibarter sama Sneijder

Makin berkurang aja nih tim #sempak ane... ^^ Mana rajanya juga ikutan lagi...

ali_iyan
09-06-2011, 01:08 PM
Banyak sekali rumor tentang kepergian pasukan smash United a.k.a #Sempakers and their King also hit by the rumours...

- Brown, O'Shea and Gibson to Sunderland
- Evans to Bolton
- PIG out
- Nani dibarter sama Sneijder

Makin berkurang aja nih tim #sempak ane... ^^ Mana rajanya juga ikutan lagi...
Ngakak gw baca postingan Oom satu eni =)) *Rajanya juga ikut
apakah tanda turunnya generasi #Sempakers :P
Jangan ada generasi #Sempakers selanjutnya lah :-<

Oom Panda
09-06-2011, 01:28 PM
Ngakak gw baca postingan Oom satu eni =)) *Rajanya juga ikut
apakah tanda turunnya generasi #Sempakers :P
Jangan ada generasi #Sempakers selanjutnya lah :-<

Jangan sampe turun donk...
Nyisa Bebe, Evra ma Anderson nih yang ga digoyang rumor...

Si Obertan pun dah kena...

Pasukan #Sempak gw lagi dalam tekanan...

BONEK GAJEBO -
Brown O'shea Nani Evra Kuszczak Gibson Anderson J.Evans Bebe Obertan

rondwisan
09-06-2011, 02:25 PM
Jiiiaaahhhh .....
BoneK GajebO :hammer::hammer:
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Ucup Carrick
09-06-2011, 02:28 PM
sempakers pada out semoga skuad makin kuat....
amien...
tapi biasanya pemain united kalo dilego ke klub lain terutama yang medioker...malah bagus dan jadi inti...

fredrian.seven
09-06-2011, 04:08 PM
Evans jangan lah.. masih muda. Lagian bisa jadi bek kiri juga... o'shea aja yang dijual.

id4y
09-06-2011, 07:45 PM
Evans jangan lah.. masih muda. Lagian bisa jadi bek kiri juga... o'shea aja yang dijual.

Hmm..Mr. versatile ( Oshea ) jgn diganti dulu...kali aja dia bisa jadi kiper sementara...

cutehiruma
09-06-2011, 10:57 PM
Latest rumours

Arriving
Steven Defour (£15m, Talksport)
Alexis Sanchez (£30m, The Sun)
Phil Jones (£16m, Daily Mirror)
Ashley Young (£16m, Daily Mail)
Ricky Alvarez (not stated, Calciomercato)
Pato Rodriguez (£8m, fan blogs)

Running Total: 27 players, £413m

Leaving
Wes Brown (Sunderland)*
Jonny Evans (£8m, Bolton)
Darron Gibson (Sunderland)*
John O'Shea (Sunderland)*
Danny Welbeck (loan, Everton)
*Total fees reported = £12m


ni sih gosip2nya,,,
klw aq sih pengen bgt modric sebenernya yg ke OT,, :-bd:-bd:-bd

Wira Atman
10-06-2011, 08:22 AM
Kuat Mental, Jones Cocok untuk MU

Manchester - Phil Jones dinilai bakal menjadi pembelian yang pas untuk Manchester United. Bek muda Blackburn Rovers itu disebut-sebut punya mental yang bisa membuatnya bertarung mendapatkan tempat di skuad MU.

Pendapat tersebut dilontarkan oleh mantan manajer Blackburn, Sam Allardyce. Big Sam tak khawatir dengan banyaknya bek tengah yang sudah mengisi skuad 'Setan Merah'.

Dengan mental yang tangguh, Jones dinilainya mampu bersaing mendapatkan tempat kendati di sana sudah ada Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Jonny Evans dan Chris Smalling.

"Mental kuatnya dan kemampuan untuk menghadapi tekanan di Premier League pada usia yang masih muda sangat mengagumkan," ujar Allardyce di ESPN Star.

"Dia tak terganggu, tidak gugup dan sangat tenang," lanjutnya.

Sebaliknya, MU juga dinilai sebagai pijakan karier selanjutnya yang cocok untuk Jones. Allardyce menyebut, di sana Jones bisa berkembang menjadi lebih baik lagi.

"Saya pikir, dengan sedikit pengalaman, yang mana akan didapatnya dengan cepat di Manchester United, dia akan menjadi bek timnas Inggris," tandasnya.

http://www.detiksport.com/sepakbola/read/2011/06/10/050733/1657227/72/kuat-mental-jones-cocok-untuk-mu?b99110270

fredrian.seven
10-06-2011, 09:02 AM
Meski blom deal resmi saat ini ada 3 pemaen yang bisa dibilang akan jadi pemaen United. De Gea, Jones dan Young.... udah 3 pemaen sesuai dengan janji Fergie yang bilang akan beli setidaknya 3 pemaen. Tapi semua bukan pemaen bintang yang sempet digadang2 akan dibeli. Akankah ada pemaen ke-4 yang akan gabung? dan klo iya siapa? Nasri, Modric, Sneijder atau Sanchez???? Penasaran... atau hanya akan mentok di 3 pemaen itu?

finza_13
10-06-2011, 09:22 AM
selama belum keluar pernyataan resmi via web belum percaya deh :peace:
dan sekarang jg masih menanti gosip hot tentang samir nasri :D

VaDLi
10-06-2011, 09:29 AM
Young at the heart of Nani's problem as Villa man's arrival could force winger out

Ashley Young's imminent move to Manchester United has increased the uncertainty over Nani’s future at Old Trafford.

The Portugal winger has fallen behind Antonio Valencia in the pecking order since the Ecuadorian returned from injury in March, and was left on the bench for last month’s Champions League final against Barcelona.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/06/09/article-2001781-0C508EEA00000578-903_224x423.jpg http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/06/09/article-2001781-0AC0A114000005DC-267_224x423.jpg

With England winger Young arriving from Aston Villa for £15million, Park Ji-sung set to sign a contract extension this summer and United linked with Samir Nasri and Alexis Sanchez, Sir Alex Ferguson may be tempted to offload a player who has struggled to hit consistent form since arriving from Sporting Lisbon for £17m four years ago.

Juventus enquired about Nani last month but were put off by United’s valuation, while there is talk that Real Madrid may reunite the 24-year-old with his compatriot Cristiano Ronaldo.

Inter Milan also remain interested and United could use him as part of any offer for Wesley Sneijder.

dailymail.

HenryRooney07
10-06-2011, 09:30 AM
selama belum keluar pernyataan resmi via web belum percaya deh :peace:
dan sekarang jg masih menanti gosip hot tentang samir nasri :D

Dan beritanya semakin hari semakin tenggelam...:D padahal berharap transfer nasri surpres dari Opa untuk fans UNITED...:D

Trezz Kiko
10-06-2011, 09:38 AM
Btw, gmana kbar ttg transfer de gea?
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

fadilbedil
10-06-2011, 09:52 AM
Btw, gmana kbar ttg transfer de gea?
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

belum ada kabar lagi,de gea lagi fokus bela spain di euro U-21,jadi kita tunggu sampai euro U-21 kelar

rondwisan
10-06-2011, 10:05 AM
walah walah .... :o:o:o
_____________________________________

Jones valued by Rovers at £25 million
Soccernet, Harry Harris - June 9, 2011


Phil Jones' move to Manchester United from Blackburn Rovers has been put on hold by a dispute about the player's valuation - and ESPNsoccernet can reveal a growing row between the two Premier League clubs.

ESPNsoccernet has learned that Blackburn value Jones far in excess of the £16 million offered by Manchester United to trigger what the champions believe is a release clause.

A Rovers insider told ESPNsoccernet that the player is "the nearest thing to a Tony Adams or John Terry" and that, in the view of Rovers, and their advisers put him in the £25 million category.

Unusually, the player has already passed his medical and agreed personal terms with United, which normally means the clubs have agreed the fee but ESPNsoccernet has discovered that a clause in Jones' contract only triggers the player's ability to discuss a potential move with a club who offers £16 million rather than fully complete the deal. Rovers' hierachy's stance is that the deal is by no means done and they will hold out for more cash.

So Jones has been able to agree terms with Manchester United and go through the medical - even though the two clubs have failed to reach agreement. With Jones already believed to have turned down other moves to Liverpool and Arsenal, the move still looks likely to end at Old Trafford but the quibble over the fee may stall it for some time. United are yet to comment officially about the deal.

rendyfprima
10-06-2011, 10:12 AM
Latest rumours


Leaving
Jonny Evans (£8m, Bolton)
Darron Gibson (Sunderland)*


:-bd:-bd:-bd

2 nama ini nih yg berat bgt buat gue..suka liat mainnya, biar kata jarang2 juga :P
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

fredrian.seven
10-06-2011, 10:43 AM
walah walah .... :o:o:o
_____________________________________

Jones valued by Rovers at £25 million
Soccernet, Harry Harris - June 9, 2011


Phil Jones' move to Manchester United from Blackburn Rovers has been put on hold by a dispute about the player's valuation - and ESPNsoccernet can reveal a growing row between the two Premier League clubs.

ESPNsoccernet has learned that Blackburn value Jones far in excess of the £16 million offered by Manchester United to trigger what the champions believe is a release clause.

A Rovers insider told ESPNsoccernet that the player is "the nearest thing to a Tony Adams or John Terry" and that, in the view of Rovers, and their advisers put him in the £25 million category.

Unusually, the player has already passed his medical and agreed personal terms with United, which normally means the clubs have agreed the fee but ESPNsoccernet has discovered that a clause in Jones' contract only triggers the player's ability to discuss a potential move with a club who offers £16 million rather than fully complete the deal. Rovers' hierachy's stance is that the deal is by no means done and they will hold out for more cash.

So Jones has been able to agree terms with Manchester United and go through the medical - even though the two clubs have failed to reach agreement. With Jones already believed to have turned down other moves to Liverpool and Arsenal, the move still looks likely to end at Old Trafford but the quibble over the fee may stall it for some time. United are yet to comment officially about the deal.

Apa2an ini... masak batal!!! Kan dah terlanjur bikin profilnya ......... :ngacir: :peace:

Tapi bener2 ngawur nih. biasanya klo dah tes medis biasanya dah deal. Kacau... bisa ditertawain ABU nih klo batal.

VaDLi
10-06-2011, 10:57 AM
£ 34 M ???

http://igambar.com/p/qutju

theater of dream
10-06-2011, 11:06 AM
34 jt ? Apakah young memang seharga itu ? Mending gak usah, winger kta msh bnyk kok
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

fredrian.seven
10-06-2011, 11:16 AM
Sekalian Sanchez aja klo emang harga young 34jt. Ngawur... kontrak tinggal semusim eh minta banyak. 15jt aja dah banyak banget tuh.

ferly_Liemz
10-06-2011, 11:16 AM
Hahhh 34 juta?? Beli aja kaka kl harga segitu mah sekalian... Edan bener...

Btw di jawapost ud keluar aja berita Young ama Jones.. Resmi Pula katanya!! Padahal masih H2C yak :nohope:
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

zudomiriku
10-06-2011, 11:24 AM
kalo 34 mah bisa beli 2 gelandang tengah tuh. sekalian aja beli De Rossi. kita butuhnya tengah bukan winger.

rendyfprima
10-06-2011, 11:34 AM
34jt sih harga pemain top klub besar. Wah, kadang2 nih bursa transfer udah kayak nonton final deg2annya.
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

si_clay
10-06-2011, 11:41 AM
buset dah harga pemain sekarang udah pada ga masuk akal.. mending ga usah beli pemain deh, promosiin para pemain muda aja lah kayak ryan tunnicliffe, nick ajose, oliver gill, dll.. setuju masbro..? :D

namaku-iir
10-06-2011, 11:46 AM
Meski blom deal resmi saat ini ada 3 pemaen yang bisa dibilang akan jadi pemaen United. De Gea, Jones dan Young.... udah 3 pemaen sesuai dengan janji Fergie yang bilang akan beli setidaknya 3 pemaen. Tapi semua bukan pemaen bintang yang sempet digadang2 akan dibeli. Akankah ada pemaen ke-4 yang akan gabung? dan klo iya siapa? Nasri, Modric, Sneijder atau Sanchez???? Penasaran... atau hanya akan mentok di 3 pemaen itu?

sepertinya begitu...3 pemain (young, jones dan de gea) hampir pasti,
tinggal nunggu berita resmi nya aja...apalagi de gea kabarnya sdah mencari rumah di inggris tepatnya manchester,
cuma kok gak ada gelandang kreatif dan pemutus serangan ya,
apa jones dipaksa jadi gelandang bertahan,krna memang bsa juga bermain di posisi itu...
young masuk...nani bakal dilepas kah?
apa bakalan ada pemain ke-4 yg bakan masuk OT,
sepertinya gk bakal jauh2 dari Nasri, Modric, Sneijder,
mari bersama kita tunggu...:)

hzent
10-06-2011, 12:27 PM
Revealed: Manchester United open talks with Nasri as Young deal nears completion
By IAN LADYMAN and MATT BARLOW
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/06/09/article-2001749-0C79012B00000578-778_306x437.jpg

Manchester United have opened tentative discussions over an audacious bid for Arsenal midfielder Samir Nasri as they moved to the verge of clinching a £20million deal for Aston Villa winger Ashley Young.
It is understood that England forward Young was on the verge of signing a five-year deal at Old Trafford on Thursday night.
But it is news of United manager Sir Alex Ferguson's hardening interest in France star Nasri that will astonish fans of both clubs as the Barclays Premier League champions look to become even stronger ahead of next season.
The talks were held in Manchester between intermediaries of United and Nasri and it is understood the player's agent Jean Pierre Bernes was not present.
With United still looking to sign Luka Modric from Tottenham or Inter's Wesley Sneijder, their interest in Nasri remains exploratory.
However, United have been made aware that Nasri is definitely interested in a switch to Old Trafford. Gunners boss Arsene Wenger said last week that there was no way Nasri would be allowed to leave for United.
Nasri has only 12 months left on his current deal but talks over fresh terms have stalled because of his wage demands.
Wenger is poised to beat Manchester City in the battle to sign Bolton's Gary Cahill after agreeing to match the 25-year-old defender's £17m release clause.

The Arsenal manager is anxious to strengthen his defence after missing out on Phil Jones this week despite matching the £16.5m fee paid by United for the Blackburn teenager.
Wenger is also close to concluding a £10m deal for Gervinho from Lille, an Ivorian who followed Emmanuel Eboue and Yaya Toure into European football via Beveren, the Belgian club that once had a formal relationship with the Gunners.

Newcastle have agreed a £10m fee with Lille but the 24-year-old striker, who has only one year left on his contract with the French champions, has set his heart on moving to the Emirates Stadium.



http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2001749/Manchester-United-open-talks-Samir-Nasri.html

Lets see!

Oom Panda
10-06-2011, 12:35 PM
NIce... cant wait to see next season... kalo ini semua menjadi kenyataan... alangkah indahnya....

Sneijder-Nasri-Young-Nani/Valencia sereeeemmmm... YAY!!

marsel david
10-06-2011, 12:40 PM
berharap transfer penutupnya Nasri nih..

sir_otz
10-06-2011, 12:51 PM
Phil Jones yang transfernya ke United masih terkendala... udah berani menandatangani Jersey United yang disodorin ama Fans :D :D

zflrN8gqeR4

theater of dream
10-06-2011, 12:57 PM
NIce... cant wait to see next season... kalo ini semua menjadi kenyataan... alangkah indahnya....

Sneijder-Nasri-Young-Nani/Valencia sereeeemmmm... YAY!!

Yang bener aja duet nasri-sneijder di tengah om wkwkwk :peace:
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

HenryRooney07
10-06-2011, 12:58 PM
G ada Sneijder Nasri pun jadi... :D

ferly_Liemz
10-06-2011, 12:59 PM
Iye serem kl kena serangan balik :hammer:
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

HenryRooney07
10-06-2011, 01:06 PM
Iye serem kl kena serangan balik :hammer:
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Jangan lupa juga' hati2 terhadap bola-bola mati...:mudance:

ferly_Liemz
10-06-2011, 01:09 PM
Sbnrnya qt itu butuh GK,DM ama AM... Kok malah bek ama winger yg santer yak...
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Oom Panda
10-06-2011, 01:09 PM
Yang bener aja duet nasri-sneijder di tengah om wkwkwk :peace:
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Serang teruuuusssssss.... hehehe...

irfan_mancunianred
10-06-2011, 01:18 PM
Phil Jones yang transfernya ke United masih terkendala... udah berani menandatangani Jersey United yang disodorin ama Fans :D :D

zflrN8gqeR4

jadi inget kasusnya berba, masih jadi pemain spurs udah berani tanda tangan jersey united,..wkwkw.. kayaknya Jones cepet atau lambat akan keluar berita officialnya nih (y)

tumpal_oneunited
10-06-2011, 02:20 PM
NIce... cant wait to see next season... kalo ini semua menjadi kenyataan... alangkah indahnya....

Sneijder-Nasri-Young-Nani/Valencia sereeeemmmm... YAY!!

Keren neh kalo jadi kenyataan Sneijder-Nasri..
Mudah2an terealisasi.. :D
Amin.

Redsbusby
10-06-2011, 07:34 PM
Wah rumor semakin mengerucut nih, tp untuk Playmaker semodel scholes kok blm ada y?
Young for Giggsy? hmmmm, mungkin fergie kudu coba alternatif dibawah ini, dijamin ngga ada yg bisa ngejer pemain ini yang baru saja menawarkan diri untuk direkrut fergie sbg pengganti giggsy...


Usain Bolt Tetap Ingin 'Gantikan' Giggs di MU

Oslo, detiksport - Manusia tercepat dunia saat ini, Usain Bolt, kembali mengungkapkan hasratnya menjadi pemain sepakbola dan khususnya untuk memperkuat Manchester United – dengan target "menggantikan Ryan Giggs".

Bolt, pemegang rekor lari 100 dan 200 meter, mulai mempromosikan mimpi dan bakatnya di dunia sepakbola terutama sejak menyambangi Stadion Old Trafford pada Maret 2009.

Keinginan itu ia ekspresikan lagi dalam buku otobigrafinya yang dirilis pada September 2010. Salah satu kutipannya berbunyi:

"Idealnya, kalau aku bermain bola, aku ingin bergabung di tim favoritku: Manchester United. Orang-orang bilang itu tidak realistis. Tapi tidak ada yang pernah lihat aku main bola, makanya kalian tidak tahu. Kalau Alex Ferguson melihatku di sebuah pertandingan amal, dia mungkin berpikir aku bisa menggantikan Ryan Giggs."

Tahun lalu ia juga pernah menyambangi markas Bayern Munich. Harian L'Equipe pernah memasang foto Bolt mengolah bola dan mendapat pujian dari pelatih Bayern kala itu, Louis van Gaal.

"Kalau aku bisa menjaga kondisi, aku pasti bisa bermain bola di level atas," cetusnya.

Dan keinginan itu disampaikan lagi oleh Bolt di Oslo, saat mengikuti kejuaraan Diamond League di ibukota Norwegia itu.

"Aku benar-benar berpikir ingin menjajal sepakbola setelah aku pensiun (dari atletik), karena aku sudah menonton bola bertahun-tahun lamanya, dan aku pikir aku bisa menjadi seorang penantang yang baik, dan aku menantikan kesempatan itu," ujarnya dikutip Manchester Evening News, Kamis (9/6).

"Aku sungguh berpikir, aku cukup bagus untuk bermain buat Manchester United karena aku cepat dan punya sedikit skill. Aku tinggal mengasah sedikit lagi, tapi aku pasti akan cukup bagus."

Bolt, yang mengoleksi tiga medali emas Olimpiade, masih memegang rekor untuk lari 100 meter dengan waktu 9,58 detik dan nomor 200 meter dengan 19,19 detik. Usianya saat ini 24, dan akan bertambah pada 21 Agustus mendatang.



:peace:intermezzo............:ngacir:

HenryRooney07
10-06-2011, 07:46 PM
Waahh... kalo yang larinya kenceng qta kan dah punya Sam...

(Aka. Bebe :peace:) ntra bisa2 "keblabasen" smp luar lapangan malah.:hammer:

theater of dream
10-06-2011, 07:54 PM
Waahh... kalo yang larinya kenceng qta kan dah punya Sam...

(Aka. Bebe :peace:) ntra bisa2 "keblabasen" smp luar lapangan malah.:hammer:

Prediksi gw Bebe bakal berkembang musim ini :)
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

marsel david
10-06-2011, 09:23 PM
Winger Young will complete £20m move to Man United after scrapping wedding
By SPORTSMAIL REPORTER

Last updated at 12:54 PM on 10th June 2011


Ashley Young will complete his £20million move to Manchester United when he returns from holiday after cancelling his £200,000 wedding.

The England international was set to tie the knot with childhood sweetheart, Nicky Pike, on Saturday.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/06/10/article-0-0C68801700000578-344_634x420.jpg
Man of the moment: England international Young is set to join Barclays Premier League champions Man United
=============================================

But guests have reportedly been told not to show up, with Young on the verge of signing a five-year-deal at Old Trafford after agreeing personal terms.


Young is expected to fly out to Las Vegas on Sunday, and will be unveiled as Sir Alex Ferguson's second major signing on his return.

The United manager fended off competition from rivals Arsenal to land England Under 21 international Phil Jones earlier this week.

And the capture of Young ahead of Liverpool will take Ferguson's summer spending to almost £40m, with Atletico Madrid goalkeeper David De Gea set to follow in a £17m deal.

United have also opened tentative discussions over an audacious bid for Samir Nasri.

Ferguson's hardening interest in France star Nasri will astonish fans of both clubs as the Barclays Premier League champions look to become even stronger ahead of next season.

The talks were held in Manchester between intermediaries of United and Nasri and it is understood the player's agent Jean Pierre Bernes was not present.

With United still looking to sign Luka Modric from Tottenham, their interest in Nasri remains exploratory.

However, United have been made aware that Nasri is definitely interested in a switch to Old Trafford. Gunners boss Arsene Wenger said last week that there was no way Nasri would be allowed to leave for United.

Nasri has only 12 months left on his current deal but talks over fresh terms have stalled because of his wage demands.


================================================== ====

from FB Geoff Luhg Paz :
Modric opens door to Man United switch by refusing to commit future Tottenham
'I'm a Tottenham player and will be in London on July 7 to begin preparing for the season, but I want to say that transfers could occur later.
'If my situation changes after the start of preparation it would not be a problem. In England it is often the case they happen on the last day of the transfer period, August 31, so it is pointless to worry about anything now.'

Trezz Kiko
10-06-2011, 09:48 PM
belum ada kabar lagi,de gea lagi fokus bela spain di euro U-21,jadi kita tunggu sampai euro U-21 kelar

mudah"an aja de gea jadi mendarat di old trafford, & pas utk united :ui2:

sir_al_ex_85
11-06-2011, 01:22 AM
Banyak banget rumor soal pemaen baru yang akan di rekrut United.

Tapi cuma 1 yg ber-posisi GK. De Gea?? Not mature enuff *IMHO*

:devil3::devil3::devil3:

VaDLi
11-06-2011, 01:33 AM
karena posisi kiper masih jauh rumornya, maka sementara ini John O'Shea ga boleh kemana-mana dulu, buat ban serep kalo-kalo de gea batal

^
abaikan

*curcol*

sir_al_ex_85
11-06-2011, 01:36 AM
karena posisi kiper masih jauh rumornya, maka sementara ini John O'Shea ga boleh kemana-mana dulu, buat ban serep kalo-kalo de gea batal

^
abaikan

*curcol*

hahahah....bisa bro....skalean aja oom Ferdi tuh disuruh jaga gawang :)):))

was-was ne ama musim depan...masa transisi...3 players retired....not cute :-S:-S

VaDLi
11-06-2011, 01:53 AM
alasan Fergie musim lalu beli Smalling, trus musim ini Jones ama Young itu emang udah jadi kebutuhan opa Fergie biar klub Inggris ini (baca: Manchester United) tetap beraroma English British.

itu juga dikarenakan punggawa asal inggris keluar pula di musim ini. Jadi bukan ga mungkin opa bakal ngincer yg dari Inggris lagi, selain mungkin akan mencoba tim reserves u/ muncul ke permukaan.

oco_beler
11-06-2011, 03:42 AM
Dari Red Flag Flying High (http://redflagflyinghigh.com/2011/06/blogs/bebe-signs-for-besiktas):


Tiago Dias Manuel Correia, more popularly known as Bebe has been signed by Turkish side Besiktas on a season long loan.
At the start of last season the 21 year old Portuguese forward cost Manchester United 9 million euros after he transferred from Portuguese side Vitoria Guimares signing a five-year contract. A year into this contract Bebe has now been sent out on loan to gain some experience.
During his time so far at Manchester United, Bebe has made 7 appearances in total, 3 of which were starts scoring 2 senior goals, including 1 in the champions league against the 2010 Turkish champions Bursaspor.
There are currently 4 other Portuguese speaking players at Besiktas and so with Bebe playing alongside players of the same nationality, it will help him to bed into their first team to get the vital experience of playing professional football at a high level. The current Portuguese contingent include Ricardo Quaresma, Simao, Manuel Fernandes and Hugo Almeida, the former two of whom he will have to displace to get a regular spot in the Besiktas side.
The loan deal is thought to be with a view to buy Bebe as it is believed that Manchester United asked for 2.5 million euros for a permanent transfer.

Trezz Kiko
11-06-2011, 07:41 AM
untuk suksesor scholes kira" siapa ya?
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

theater of dream
11-06-2011, 08:28 AM
waduh benaran Bebe mau di-loan ? :(
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

rendyfprima
11-06-2011, 03:09 PM
waduh benaran Bebe mau di-loan ? :(
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

iya om, malah ada kemungkinan dipermanenkan.
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

fredrian.seven
11-06-2011, 04:06 PM
Rasanya emang blom akan ada transfer resmi United untuk waktu dekat. Young katanya resmi teken kontrak setelah pulang liburan akhir bulan, De Gea (klo bener jadi) nunggu akhir turnamen U-21, dan Jones masih terganjal fee dan saat ini masih turnamen U-21.

Nggak sabar nunggu rilis resmi di web United buat meyakinkan transfer mereka...

Red Devils 07
12-06-2011, 01:18 AM
berita yang lagi hangat di inggris..

United closing on Argentine starlet's signature?

Manchester United reportedly on verge of landing Independiente midfielder Pato Rodriguez

Manchester United are reportedly closing on a deal for Independiente midfielder Pato Rodriguez.

Click Manchester claims the Argentine starlet is waiting on a work permit application to clear before signing a pre-contract agreement with Manchester United which will see the player move to the club on July 1st.

Little information is given about the player in reports, although the youngster scored three times in 27 appearances for his club last season.

Newspaper reports in the player's homeland claimed Independiente were not willing to let the player leave for less than €10 million, although they did not confirm that it was Manchester United who had made an approach over the player's availability.

Sir Alex Ferguson has shown this summer that he's looking to invest in youth at the club, with England U21 international Phil Jones and Spanish starlet David de Gea both close to joining Manchester United this summer.

The Old Trafford chief claimed back in May that he was only looking to make three signings at the club this summer, and Pato could potentially be the third player on the Manchester United list.

vid aksi pato rodriguez.. driblingnya mirip CR7..

Vm5e7WcJkq4

bsb66OYw0o4

http://www.givemefootball.com/premier-league/united-closing-on-argentine-starlets-signature-

id4y
12-06-2011, 12:44 PM
Sadisss......!!!

Sign him Up Fergie....please....8->



berita yang lagi hangat di inggris..

United closing on Argentine starlet's signature?

Manchester United reportedly on verge of landing Independiente midfielder Pato Rodriguez

Manchester United are reportedly closing on a deal for Independiente midfielder Pato Rodriguez.

Click Manchester claims the Argentine starlet is waiting on a work permit application to clear before signing a pre-contract agreement with Manchester United which will see the player move to the club on July 1st.

Little information is given about the player in reports, although the youngster scored three times in 27 appearances for his club last season.

Newspaper reports in the player's homeland claimed Independiente were not willing to let the player leave for less than €10 million, although they did not confirm that it was Manchester United who had made an approach over the player's availability.

Sir Alex Ferguson has shown this summer that he's looking to invest in youth at the club, with England U21 international Phil Jones and Spanish starlet David de Gea both close to joining Manchester United this summer.

The Old Trafford chief claimed back in May that he was only looking to make three signings at the club this summer, and Pato could potentially be the third player on the Manchester United list.


http://www.givemefootball.com/premier-league/united-closing-on-argentine-starlets-signature-

marsel david
12-06-2011, 01:04 PM
Manchester United confident of signing Phil Jones from Blackburn Rovers despite Liverpool's hijack bid
the telegraph

Manchester United hope to complete the £16.5 million signing of Phil Jones on Sunday, despite an audacious last-ditch attempt by Liverpool to hijack the move.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01918/phil_jones_1918818c.jpg
England focus: Phil Jones is trying to concentrate on representing his country Photo: EPA
========================================

nited are confident they will finalise the deal with Blackburn to buy Jones, who is due to play for England Under-21s against Spain in Denmark on Sunday evening.
Jones passed his United medical and agreed personal terms with the club on Wednesday but the completion of the deal was held up by Blackburn’s Indian owners, who hoped to get a bigger fee for the 19-year-old defender.
On Saturday morning, the transfer took a dramatic twist when Liverpool stepped in with a counter offer for Jones, who has a clause in his contract allowing him to leave for offers of more than £16 million.
Liverpool’s bid is believed to have been around £6 million more than that of United, and was therefore welcomed by Blackburn’s owners, who dispute United’s interpretation of the clause.
They think an offer of £16 million merely allows a club to talk to Jones, and have decided that if the player is determined to leave, they should aim to have an auction for his services.

But Jones has told Blackburn he wants to join United rather than Liverpool, and the Old Trafford club are convinced that the detail of Jones's contract means they will succeed in completing his signing within a matter of hours.
United have already beaten Liverpool to another mutual summer transfer target, Aston Villa winger Ashley Young.
Saturday’s drama was hardly the ideal build-up to England’s first game in the European Under-21 Championships.
Jones is expected to form a central defensive partnership with prospective new United team-mate Chris Smalling, as Stuart Pearce’s youngsters face tournament favourites Spain.
Pearce, who believes Jones will go on to captain England’s senior team, said the player’s move to United was not in doubt.
================================

from FB :Geoff Luhg Paz

Manchester United insisted last night that the £16 million transfer of Blackburn's Phil Jones will go through despite suggestions that Rovers are trying to extract a larger fee.
United believe that a clause in his contract meant he was for sale atthat figure, not merely available for discussions, and that he was delighted to join them despite interest from Liverpool and Arsenal: "There are no serious problems and it should go through early this week," a club official said

renandez
13-06-2011, 04:32 PM
Semoga phil jones bener2 keukeuh cuman mau pindah ke united musim depan,gak mau kasus obi mikel terulang lg
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

andi149
13-06-2011, 04:45 PM
Yang gila Blackburn udah jelas2 Clausul Contractnya 16 M, masak minta 25 M. Greedy abis >:P

Phil Jones udah cocok tuh buat nanti gantiin Rio Ferdinand kalau cedera....

Sing Up For The Champi9ns

Glory Glory Manchester United

becks_nyud_07
13-06-2011, 05:36 PM
berita yang lagi hangat di inggris..

United closing on Argentine starlet's signature?

Manchester United reportedly on verge of landing Independiente midfielder Pato Rodriguez

Manchester United are reportedly closing on a deal for Independiente midfielder Pato Rodriguez.

Click Manchester claims the Argentine starlet is waiting on a work permit application to clear before signing a pre-contract agreement with Manchester United which will see the player move to the club on July 1st.

Little information is given about the player in reports, although the youngster scored three times in 27 appearances for his club last season.

Newspaper reports in the player's homeland claimed Independiente were not willing to let the player leave for less than €10 million, although they did not confirm that it was Manchester United who had made an approach over the player's availability.

Sir Alex Ferguson has shown this summer that he's looking to invest in youth at the club, with England U21 international Phil Jones and Spanish starlet David de Gea both close to joining Manchester United this summer.

The Old Trafford chief claimed back in May that he was only looking to make three signings at the club this summer, and Pato could potentially be the third player on the Manchester United list.

vid aksi pato rodriguez.. driblingnya mirip CR7..

Vm5e7WcJkq4

bsb66OYw0o4

http://www.givemefootball.com/premier-league/united-closing-on-argentine-starlets-signature-


sadis gokil gila keren !!!!!!!

mantap negh prospek nya

ayo donq sign him opa

Red Stain
13-06-2011, 10:47 PM
berita yang lagi hangat di inggris..

United closing on Argentine starlet's signature?

Manchester United reportedly on verge of landing Independiente midfielder Pato Rodriguez

Manchester United are reportedly closing on a deal for Independiente midfielder Pato Rodriguez.

Click Manchester claims the Argentine starlet is waiting on a work permit application to clear before signing a pre-contract agreement with Manchester United which will see the player move to the club on July 1st.

Little information is given about the player in reports, although the youngster scored three times in 27 appearances for his club last season.

Newspaper reports in the player's homeland claimed Independiente were not willing to let the player leave for less than €10 million, although they did not confirm that it was Manchester United who had made an approach over the player's availability.

Sir Alex Ferguson has shown this summer that he's looking to invest in youth at the club, with England U21 international Phil Jones and Spanish starlet David de Gea both close to joining Manchester United this summer.

The Old Trafford chief claimed back in May that he was only looking to make three signings at the club this summer, and Pato could potentially be the third player on the Manchester United list.

vid aksi pato rodriguez.. driblingnya mirip CR7..

Vm5e7WcJkq4

bsb66OYw0o4

http://www.givemefootball.com/premier-league/united-closing-on-argentine-starlets-signature-

Sign him up Opa please :wowcaem:

fredrian.seven
13-06-2011, 11:03 PM
Sabar... nggak semua pemaen bagus bisa dan perlu dibeli. Skuad terlalu gemuk nggak bagus plus diperhatiin juga pemaen akademi, klo beli mulu ya buat apa ada akademi. Beli penting tapi nggak bisa semua dibeli :peace:

normansyahrizal
13-06-2011, 11:22 PM
dari Manutd.com
Ini link nya

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Jun/manchester-united-seal-jones-deal.aspx

United seal Jones deal

Phil Jones is United's first signing of summer 2011 after the Reds successfully negotiated a transfer with his current club Blackburn Rovers.

A club statement published on Monday reads as follows:

"Manchester United is delighted to announce it has signed an agreement with Blackburn Rovers for the transfer of Phil Jones.

"The player passed a medical in Manchester last week and has agreed a 5-year contract. The deal will be completed once the player returns from international duty."

Jones, 19, came through the youth ranks at Blackburn before turning professional on 1 July 2009. He made his senior debut two months later, in a Carling Cup victory at Nottingham Forest, and went on to make a total of 40 appearances for Rovers.

The robust central defender, who can also play in midfield, has been capped seven times so far by England at Under-21 level. The latest appearance was in Denmark on Sunday, when he started alongside new club colleagues Tom Cleverley, Chris Smalling and Danny Welbeck in the 1-1 draw with Spain in the UEFA Under-21 Championships.

Redsbusby
13-06-2011, 11:24 PM
dari Manutd.com
Ini link nya

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Jun/manchester-united-seal-jones-deal.aspx

United seal Jones deal

Phil Jones is United's first signing of summer 2011 after the Reds successfully negotiated a transfer with his current club Blackburn Rovers.

A club statement published on Monday reads as follows:

"Manchester United is delighted to announce it has signed an agreement with Blackburn Rovers for the transfer of Phil Jones.

"The player passed a medical in Manchester last week and has agreed a 5-year contract. The deal will be completed once the player returns from international duty."

Jones, 19, came through the youth ranks at Blackburn before turning professional on 1 July 2009. He made his senior debut two months later, in a Carling Cup victory at Nottingham Forest, and went on to make a total of 40 appearances for Rovers.

The robust central defender, who can also play in midfield, has been capped seven times so far by England at Under-21 level. The latest appearance was in Denmark on Sunday, when he started alongside new club colleagues Tom Cleverley, Chris Smalling and Danny Welbeck in the 1-1 draw with Spain in the UEFA Under-21 Championships.

Itu sudah confirmed oom, jadi bukan rumor lagi :)
Disini untuk announcementnya :-bd

http://www.unitedindonesia.org/forum/showthread.php?t=3606

normansyahrizal
13-06-2011, 11:33 PM
Itu sudah confirmed oom, jadi bukan rumor lagi :)
Disini untuk announcementnya :-bd

http://www.unitedindonesia.org/forum/showthread.php?t=3606


Sip Ommm..baru liat beritanya di twitter..berita yg udah ditunggu2 +- selama 1 minggu ini akhirnya muncul juga...hehehehe

Welcome to OT Phil Jones...

There's Only One United...

renandez
14-06-2011, 12:10 AM
Akhirnya resmi jg jadi punggawa united musim depan,bangga pny pemain muda berbakat apalagi asli inggris

Welcome to jones :beer:
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

fredrian.seven
14-06-2011, 07:50 AM
Ada yang masuk dan juga ada yang keluar... Jones masuk dan kemungkinan besar gibbo yang akan pertama keluar.

dari RoM dan thebusbyway...
http://therepublikofmancunia.com/gibson-agrees-5m-sunderland-move/
http://thebusbyway.com/2011/06/13/gibson-agrees-move-to-stadium-of-light/

Belom dapet berita di media tapi ya emang dah waktunya.

theater of dream
14-06-2011, 08:46 AM
alasan gibbo mau fist team :P
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

hzent
14-06-2011, 09:47 AM
Akhirnya resmi juga. :-bd:-bd
Welcome to OT Jones, we are waiting for you to shine and get your first EPL Cup.
Glory Glory Manchester United.:-":-"

rendyfprima
14-06-2011, 12:40 PM
Jones sudah !!! Welcome.

*masih berharap nasri g mau perpanjang
Kontrak di arsenal dan manut nasehat evra :D
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

marsel david
14-06-2011, 01:44 PM
jones udah datang... berarti smalling udah dapet partner sebagi penerus twin tower united.
tinggal tunggu nasri ma de gea daah..

Red Stain
14-06-2011, 03:20 PM
welcome Jones.. anda mengambil keputusan yg tepat dalam karir mu :embarrassment:

Red Stain
14-06-2011, 03:22 PM
Sabar... nggak semua pemaen bagus bisa dan perlu dibeli. Skuad terlalu gemuk nggak bagus plus diperhatiin juga pemaen akademi, klo beli mulu ya buat apa ada akademi. Beli penting tapi nggak bisa semua dibeli :peace:

iya kk.. tp klo bakat muda masuk ke klub laen , sedih juga... setuju jg buat rotasi dengan pemain binaan klub buat musim depan.... glory glory United :wowcaem:

cutehiruma
14-06-2011, 04:18 PM
yeee,, jones dah melakukan hal yg tepat,, tinggal nunggu nasri,,
ayo evra, bujuk nasi bwt ke OT,,,

wira_ozora
14-06-2011, 06:37 PM
jones udah datang... berarti smalling udah dapet partner sebagi penerus twin tower united.
tinggal tunggu nasri ma de gea daah..

Kalo ga salah Jones jg bs maen di DM sm ky Pepe di real madrid.Kyna si twin tower musim 2011/2012 ttp Rio-Vida.United butuh DM tangguh bwd juara UCL musim depan.Mdh2an Lassana Diarra jadi pindah ke MU.Lass selain tangguh jg uda pengalaman di UCL.Kalo Nasri ga t'lalu b'harap...cz msh ada Nani dstu.
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

si_clay
14-06-2011, 07:51 PM
yg jelas saat ini prioritas saat ini yaitu nyari penjaga gawang, ya mudah2an de gea cepet merapat k OT.. kalo suksesor scholes sih kalo modric, nasri atopun sneijder ga berhasil didatangkan, seenggaknya masih ada cleverley walopun masih kurang jam terbang.. ashley young yg kemungkinan besar bakal segera merapat jg bisa dmainin d tengah..

namaku-iir
15-06-2011, 12:35 PM
United to make shock Sanchez bid

Manchester United are making an audacious bid for Udinese's Alexis Sanchez in a bid to pip Man City and Barcelona.

According to reports in the Sun, United chief executive David Gill himself has flown down to Spain to try to wrap up a £27million transfer for the 22-year-old Chilean.

Gill met with Udinese president Gino Pozzo on Tuesday in Barcelona to discuss the fine print of the deal.

This latest development will frustrate the Citizens, who were under the impression that their willingness to splash the cash would seal the deal.

The player's agent, Fernando Felicevich said: "An agreement with City? Sanchez's future is still very much wide open.

"We are working on it and, after meetings with City, we have other new appointments."

So far this summer, Manchester United have already earmarked £55 million to acquire Ashley Young from Aston Villa, Phil Jones from Blackburn Rovers, and are expected to snap up Atletico Madrid custodian David de Gea.
http://www.espnstar.com/football/premier-league/news/detail/item631844/United-to-make-shock-Sanchez-bid/

Utd swoop for £27m Sanchez

MANCHESTER UNITED last night stole a march in the battle for Alexis Sanchez when David Gill flew to Spain to seal the deal.

And the Old Trafford chief executive hopes to wrap up a £27million transfer for football's most wanted man within the next few days.

If Gill pulls off the audacious swoop - pipping Manchester City, Barcelona and a host of other European giants - it will take manager Alex Ferguson's summer spending to an amazing £82m.

Gill met Udinese president Gino Pozzo yesterday - ironically in Barcelona, where the Italian supremo lives - to thrash out an agreement.

It will come as a crushing blow to City. They believed their massive financial clout had swayed the Chilean winger, 22.

But agent Fernando Felicevich said: "An agreement with City? Sanchez's future is still very much wide open.

"We are working on it and, after meetings with City, we have other new appointments."

The 19-time champions are increasingly confident of getting their man, even though £27m is about £4m more than they had originally hoped to pay.

But they have had to up the offer to beat off Barca and City.

Ferguson has already captured England winger Ashley Young from Aston Villa, Blackburn defender Phil Jones and Atletico Madrid goalkeeper David de Gea for a combined £55m.

City sources insisted they are still in the hunt for Sanchez, who shone for Chile at last year's World Cup.

Yet the crucial factor in United's favour is that the player himself far prefers the idea of a move to Old Trafford than a switch to Eastlands.

Barca are also close to signing Kiko Femenia from Hercules. And they will now concentrate on trying to take Villarreal's former United striker Giuseppe Rossi and Arsenal midfielder Cesc Fabregas to the Nou Camp instead.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3637951/Man-Utd-swoop-for-27m-Sanchez.html

zudomiriku
15-06-2011, 12:39 PM
Mesut Ozil rejects talk of Manchester Utd transfer after contact is revealed

Real Madrid midfielder Mesut Ozil insists he has no intention of joining Manchester United, after his agent revealed Sir Alex Ferguson had made an enquiry.

http://i682.photobucket.com/albums/vv189/zudomiriku/zudo%20II/article-1307959990356-0C65202000000578-600306_636x300.jpg

The German international has enjoyed an impressive debut season in La Liga, and the Red Devils have reportedly been in touch over the possibility of Ozil replacing the retired Paul Scholes at Old Trafford.

However, the player’s agent, Reza Fazeli has ruled out the possibility of a move, saying: ‘We thank Manchester United for their interest, but Ozil is fine in Madrid and has no intention of leaving.

The 22-year-old echoed his agents’ statement himself, and declared: ‘I do not move from Real Madrid.’

Real paid just £12million to Werder Bremen for the Turkish-born playmaker, and have been rewarded tremendously as the youngster contributed 25 assists and 10 goals in his 53 appearances last season.

Ozil has also recently stated that Real are reserving their No. 10 shirt for the arrival of Chelsea target Sergio Aguero from Atletico Madrid.

http://bleacherreport.com/tb/b9RS8

Oom Panda
15-06-2011, 12:45 PM
United to make shock Sanchez bid

Manchester United are making an audacious bid for Udinese's Alexis Sanchez in a bid to pip Man City and Barcelona.

According to reports in the Sun, United chief executive David Gill himself has flown down to Spain to try to wrap up a £27million transfer for the 22-year-old Chilean.

Gill met with Udinese president Gino Pozzo on Tuesday in Barcelona to discuss the fine print of the deal.

This latest development will frustrate the Citizens, who were under the impression that their willingness to splash the cash would seal the deal.

The player's agent, Fernando Felicevich said: "An agreement with City? Sanchez's future is still very much wide open.

"We are working on it and, after meetings with City, we have other new appointments."

So far this summer, Manchester United have already earmarked £55 million to acquire Ashley Young from Aston Villa, Phil Jones from Blackburn Rovers, and are expected to snap up Atletico Madrid custodian David de Gea.
http://www.espnstar.com/football/premier-league/news/detail/item631844/United-to-make-shock-Sanchez-bid/

Utd swoop for £27m Sanchez

MANCHESTER UNITED last night stole a march in the battle for Alexis Sanchez when David Gill flew to Spain to seal the deal.

And the Old Trafford chief executive hopes to wrap up a £27million transfer for football's most wanted man within the next few days.

If Gill pulls off the audacious swoop - pipping Manchester City, Barcelona and a host of other European giants - it will take manager Alex Ferguson's summer spending to an amazing £82m.

Gill met Udinese president Gino Pozzo yesterday - ironically in Barcelona, where the Italian supremo lives - to thrash out an agreement.

It will come as a crushing blow to City. They believed their massive financial clout had swayed the Chilean winger, 22.

But agent Fernando Felicevich said: "An agreement with City? Sanchez's future is still very much wide open.

"We are working on it and, after meetings with City, we have other new appointments."

The 19-time champions are increasingly confident of getting their man, even though £27m is about £4m more than they had originally hoped to pay.

But they have had to up the offer to beat off Barca and City.

Ferguson has already captured England winger Ashley Young from Aston Villa, Blackburn defender Phil Jones and Atletico Madrid goalkeeper David de Gea for a combined £55m.

City sources insisted they are still in the hunt for Sanchez, who shone for Chile at last year's World Cup.

Yet the crucial factor in United's favour is that the player himself far prefers the idea of a move to Old Trafford than a switch to Eastlands.

Barca are also close to signing Kiko Femenia from Hercules. And they will now concentrate on trying to take Villarreal's former United striker Giuseppe Rossi and Arsenal midfielder Cesc Fabregas to the Nou Camp instead.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3637951/Man-Utd-swoop-for-27m-Sanchez.html

Emang Ashley Young sama De Gea dah positif 100%???

namaku-iir
15-06-2011, 12:50 PM
Emang Ashley Young sama De Gea dah positif 100%???

sepertinya begitu om,
cuma berita resmi nya aja yg belum,
belanja besar neh sepertinya...:mudance:

theater of dream
15-06-2011, 01:00 PM
sepertinya begitu om,
cuma berita resmi nya aja yg belum,
belanja besar neh sepertinya...:mudance:Tahu dari mana om ?????#-o

namaku-iir
15-06-2011, 01:06 PM
Tahu dari mana om ?????#-o

hasil terawang alam gaib hahaha :D

HenryRooney07
15-06-2011, 03:42 PM
hasil terawang alam gaib hahaha :D

:-? tolong terawang in siapa juara UCL, EPL musim depan skalian donk Om.... :hammer:

namaku-iir
15-06-2011, 04:24 PM
:-? tolong terawang in siapa juara UCL, EPL musim depan skalian donk Om.... :hammer:

kayak gak tau aja seh,
gak perlu diterawang...semua juga dah tau,
pastinya yg juara Manchester United...:mudance::mudance::mudance:

gw lagi mencoba menerawang bakal ketua PSSI,
lebih seru wkwkwkwkwkw...:hajar1:

endhy_cantona
15-06-2011, 05:30 PM
hasil terawang alam gaib hahaha :D

yaa..... kirainnn....:crazy:

namaku-iir
15-06-2011, 07:00 PM
yaa..... kirainnn....:crazy:

itu berita versi theSun om...ya semoga aja realisasi nya beneran...:)
karena gossip soal young dan de gea dah mulai sepi akhir2 ini...
jngan2 ini pertanda sudah deal...[-O<

soal gossip sanchez di the Sun masuk manutd.com rupanya,
jadi gak sabar neh... :mudance
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/What-The-Papers-Say/2011/Jun/Papers-Reds-open-Sanchez-talks.aspx

dan sepertinya diikuti keluar nya,
Darron Gibson, Wes Brown and John O’Shea ---> Sunderland
Brown ---> Blackburn/Bolton

Redsbusby
15-06-2011, 07:16 PM
Kalo rumor masuk manutd.com udah biasa oom, dr buffon sampek sanchez malah diomongin disana..
tp yg terpenting adalah adanya QUOTE atau perkataan langsung dr orang2 yg harusnya terlibat, bukan berita yg asal dibuat buat diputer sana sini sama editor koran:P

namaku-iir
15-06-2011, 07:19 PM
Kalo rumor masuk manutd.com udah biasa oom, dr buffon sampek sanchez malah diomongin disana..
tp yg terpenting adalah adanya QUOTE atau perkataan langsung dr orang2 yg harusnya terlibat, bukan berita yg asal dibuat buat diputer sana sini sama editor koran:P



iya...tp yg bikin neh gossip makin oke,
karena niat united mau nikung mancit,
sblum nya sanchez nyaris ke mancit hahaha:mudance:

Redsbusby
15-06-2011, 07:21 PM
Semoga nanti niat aslinya bukan itu deh...
sadis bgt klo United beli pemain hanya untuk nelikung dan bikin mancit sakit hati drpda karena dibutuhkan atau jangka panjang :(

renandez
15-06-2011, 07:51 PM
Semoga nanti niat aslinya bukan itu deh...
sadis bgt klo United beli pemain hanya untuk nelikung dan bikin mancit sakit hati drpda karena dibutuhkan atau jangka panjang :(

Bener om,bisa jd blunder kalo beli pemain bukan krn kebutuhan tp cuman pgen bkin rival sakit hati

Apalagi kalo young jg sukses didaratkan ke OT bisa makin sesak aja posisi winger di United
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

ferly_Liemz
15-06-2011, 08:58 PM
Feeling gw sih saf pengen bikin team model barca dengan skema yg lbh banyak menggunakan skill individu menerobos pertahanan lawan..

Kl young ama sanchez masuk maka nani/valencia bs jd siap2 angkat koper...

Tapi sanchez ini setipe ama CR mainnya.. Cuma sayang aja "mungil"...

Gw tertarik kl nasri jd di beli juga... Intinya kl dr beberapa nama itu ada yg masuk 1-2 org maka SAF serius pengen jatuhkan Barca musim depan...
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Redsbusby
15-06-2011, 09:03 PM
Setuju kali ini ama oom panda 2 ;))
Sepertinya begitu... toh mereka yg msk rumor jago man-to-man.. nasri,sanchez,young..

theater of dream
15-06-2011, 09:25 PM
buat gw cukup nasri ato modric aja deh hehehe
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

der_emperor
15-06-2011, 09:38 PM
ashley young dateng, nani buat tuker tambah sama sneijder :))

need a better GK, DMF ama AMF/CMF :D

si_clay
15-06-2011, 09:53 PM
United to make shock Sanchez bid

Manchester United are making an audacious bid for Udinese's Alexis Sanchez in a bid to pip Man City and Barcelona.

According to reports in the Sun, United chief executive David Gill himself has flown down to Spain to try to wrap up a £27million transfer for the 22-year-old Chilean.

Gill met with Udinese president Gino Pozzo on Tuesday in Barcelona to discuss the fine print of the deal.

This latest development will frustrate the Citizens, who were under the impression that their willingness to splash the cash would seal the deal.

The player's agent, Fernando Felicevich said: "An agreement with City? Sanchez's future is still very much wide open.

"We are working on it and, after meetings with City, we have other new appointments."

So far this summer, Manchester United have already earmarked £55 million to acquire Ashley Young from Aston Villa, Phil Jones from Blackburn Rovers, and are expected to snap up Atletico Madrid custodian David de Gea.
http://www.espnstar.com/football/premier-league/news/detail/item631844/United-to-make-shock-Sanchez-bid/

Utd swoop for £27m Sanchez

MANCHESTER UNITED last night stole a march in the battle for Alexis Sanchez when David Gill flew to Spain to seal the deal.

And the Old Trafford chief executive hopes to wrap up a £27million transfer for football's most wanted man within the next few days.

If Gill pulls off the audacious swoop - pipping Manchester City, Barcelona and a host of other European giants - it will take manager Alex Ferguson's summer spending to an amazing £82m.

Gill met Udinese president Gino Pozzo yesterday - ironically in Barcelona, where the Italian supremo lives - to thrash out an agreement.

It will come as a crushing blow to City. They believed their massive financial clout had swayed the Chilean winger, 22.

But agent Fernando Felicevich said: "An agreement with City? Sanchez's future is still very much wide open.

"We are working on it and, after meetings with City, we have other new appointments."

The 19-time champions are increasingly confident of getting their man, even though £27m is about £4m more than they had originally hoped to pay.

But they have had to up the offer to beat off Barca and City.

Ferguson has already captured England winger Ashley Young from Aston Villa, Blackburn defender Phil Jones and Atletico Madrid goalkeeper David de Gea for a combined £55m.

City sources insisted they are still in the hunt for Sanchez, who shone for Chile at last year's World Cup.

Yet the crucial factor in United's favour is that the player himself far prefers the idea of a move to Old Trafford than a switch to Eastlands.

Barca are also close to signing Kiko Femenia from Hercules. And they will now concentrate on trying to take Villarreal's former United striker Giuseppe Rossi and Arsenal midfielder Cesc Fabregas to the Nou Camp instead.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3637951/Man-Utd-swoop-for-27m-Sanchez.html

ini beneran kan..? waah, transfer window skrg kayaknya bakalan makin seru nih.. yihaaaa.. :D

tovanokristan
15-06-2011, 09:59 PM
IMO, rasanya Vale nggak mungkin di depak gitu aja, ini pemain udah nunjukin dia layak dipertahankan, kerja sama dengan teamnya juga lebih di pentingkan ketimbang indivu. Sedangkan Nani mungkin bisa aja di barter atau di korbankan, egoisnya terkadang merugikan team, disaat ada peluang emas buat assist malah sibuk gocek sana sini :hammer:
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

fredrian.seven
15-06-2011, 10:51 PM
Alternatif pemecahan klo seandainya Sanchez direkrut adalah vale jadi bek kanan. Posisi ini dah beberapa kali ditempati Vale dengan Nani nempati sayap kanan. Tapi pemecahan yang nggak aku sukai coz mengorbankan rafael dan fabio.

Sanchez dan Sneijder makin digosipkan gabung. Sneijder mungkin dah jelas posisinya, nah klo Sanchez ntar gimana? Ya setuju kata Agung, beli demi kebutuhan dan ya mungkin masa depan. Dibanding beli hanya biar nggak diambil citi. Malah bingung ngaturnya... Aku yakin fergie juga paham itu, hanya saja media yang lebay nyari berita. Jadi semua pemaen digosipin gabung.

awalo3din
15-06-2011, 11:02 PM
Bukan type opa fergie beli pemain hanya karena pemain itu jg incaran tim saingan MU,biasanya sih cuma meramaikan ja...dulu pernah di gosipkan maw beli ronaldinho,huntelar,tp g pernah terwujud juga..opa fergie lebih memilih pemain muda dan membeli pemain yang matang yang sesuai kebutuhan tim...kalo sneijder/modric mungkin serius ingin di masukan dalam tim,karena barisan tengah saat ini memang yang paling dibutuhkan...pemain muda sudah dapat di barisan belakang...:devil3:

ferly_Liemz
16-06-2011, 12:04 AM
Kl mslh ronaldinho itu saf mang serius sob.. Bahkan ampe skrg saf jg mengakui kan kl dia mang mw beli ronaldinho dulu...
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

yusron
16-06-2011, 12:39 AM
SAF dulu emang pernah mengutarakan ingin mendatangkan Roonie,bahkan saat masih maen di PSG fergie ingin memboyongnya,tapi sayang ronnie lebih milih maen di Barcelona X( dan pada akhirnya MU lebih memilh CR7 wat gantiin Becks.

Redsbusby
16-06-2011, 01:30 AM
ROnaldinho adalah pemain yg disebut fergie sbg Korban Pasar transfer dimana harga pemain dapat sebegitu cepatnya berubah padahal kesepakatan verbal waktu itu udah dapet... but dibalik semua itu ada ronaldo yg justru IMO lebih superior. SO bwt United, gw rasa udah selalu ada 'jatah otomatis' yg bakal jd bintang di OT dalam jangka waktu tertentu :-bd

"Saya hampir membuat kesepakatan (untuk Ronaldinho). Tapi, ketika saya terbang ke Paris untuk berbicara dengan dia, dia telah di Barcelona beberapa hari selanjutnya," ujar Fergie kepada Telegraph

red_devilz
16-06-2011, 02:03 AM
Ampun DJ . Bursa transfer kali ini , United kok nafsu banget ya mendatangkan banyak pemain . Lama2 jadi capek juga . Pingin segera dengar Fergie bilang , "O.K , this is our last transfer , and we will start build a new team , with new spirit , and claim the 20th EPL trophy"

Kalau Ashley Young udah dibeli , kok mubadzir ya kalau United beli Sanchez . Kayak kasus Jones , sebenarnya United kan nggak berniat membelinya di musim panas kali ini . Hanya gara2 Daglish + Wenger pingin beli , terus United langsung menyalip di tikungan :D

Seandainya Sanchez masuk , maka pemain yg punya potensi tersingkir di tim utama ada 2 orang , yaitu Nani dan Berbatov . Obertan nggak usah dihitung , mengingat performanya di tim utama stagnan dan cenderung menurun . Paling bentar lagi Obertan dipinjamkan / dijual ke klub lain .

De Gea , Jones , Young , Sanchez ( ? ) , and Sneijder ( ? ) ; belum lagi ada rumor Pato Rodriguez dan Raphael Varane . Ini musim panas tersibuk selama gw mjd fans United sejak 16 thn yg lalu .

Wait and see aja , dan H2C ( Harap - Harap Cemas )

Red Devils 07
16-06-2011, 02:51 AM
United benar-benar belanja besar musim ini..
bahkan kabar terakhir inter akan melepas sneijder dengan harga 35 juta pounds..
kira-kira United bakal beli ga y.. :D

Red Devils 07
16-06-2011, 03:54 AM
rumor lagi.. :-w

Manchester United make offer for Lens' Raphael Varane

Manchester United has made an undisclosed offer for Lens defender Raphael Varane, according to RMC.

The Red Devils face competition for his services though, as Manchester City, Paris Saint-Germain, and Lyon have all been tipped to sign the 18-year-old.

But it seems the bid places Sir Alex Ferguson's men ahead of the queue.

Speaking to France Football of his future, Varane said: "I know I have the choice. I can sign [for a foreign club] and move abroad, or I could join another club in Ligue 1.

"What interests me is playing regularly and so I have to think carefully and go to a club that will allow me to progress."

The France Under 21 international played 23 times for Lens last term, but could not help it dodge the drop to Ligue 2.

He is tied to the Stade Felix Bollaert-based side until 2015.

http://sports.yahoo.com/soccer/news?slug=goal-reportmanchesterunitedmakeo

-------------------------------------------------------------------------

United join £15m French international playmaker race

Manchester United linked with summer move for Marvin Martin

Manchester United have reportedly joined the chase for French starlet Marvin Martin.

The 23-year-old midfielder has been earning rave reviews in Ligue 1 after an impressive campaign last season, with Lyon, Lille and PSG all thought to be keen on signing the player from Sochaux.

Maxifoot in France now claims that Manchester United are chasing the playmaker, with Sir Alex Ferguson reportedly keen on bringing the player to England this summer.

Lille are understood to have had a £7 million offer turned down by Les Lionceaux, with the French champions planning a replacement for Eden Hazard, who is heavily linked with a move to the Barclays Premier League.

The Red Devils are believed to be monitoring their options with regards to an attacking midfielder, with Manchester United keen to find a replacement for the retiring Paul Scholes.

Tom Cleverley could fill the role internally at Old Trafford, whilst Luka Modric, Mark Marin and Wesley Sneijder have been linked with big-money Manchester United moves.

Recently capped at international level, Martin scored twice on his Les Bleus debut and is believed to be valued at £15 million by the Stade Auguste Bonal outfit, according to Click Manchester.

Whilst the player would not be the biggest name signing at Manchester United, it would be in keeping with Ferguson's moves to build the club for the future after securing Phil Jones and closing on David de Gea earlier in the week.

http://www.givemefootball.com/premier-league/united-join-15m-french-international-playmaker-rac

theater of dream
16-06-2011, 08:43 AM
Ampun DJ . Bursa transfer kali ini , United kok nafsu banget ya mendatangkan banyak pemain . Lama2 jadi capek juga . Pingin segera dengar Fergie bilang , "O.K , this is our last transfer , and we will start build a new team , with new spirit , and claim the 20th EPL trophy"

Kalau Ashley Young udah dibeli , kok mubadzir ya kalau United beli Sanchez . Kayak kasus Jones , sebenarnya United kan nggak berniat membelinya di musim panas kali ini . Hanya gara2 Daglish + Wenger pingin beli , terus United langsung menyalip di tikungan :D

Seandainya Sanchez masuk , maka pemain yg punya potensi tersingkir di tim utama ada 2 orang , yaitu Nani dan Berbatov . Obertan nggak usah dihitung , mengingat performanya di tim utama stagnan dan cenderung menurun . Paling bentar lagi Obertan dipinjamkan / dijual ke klub lain .

De Gea , Jones , Young , Sanchez ( ? ) , and Sneijder ( ? ) ; belum lagi ada rumor Pato Rodriguez dan Raphael Varane . Ini musim panas tersibuk selama gw mjd fans United sejak 16 thn yg lalu .

Wait and see aja , dan H2C ( Harap - Harap Cemas )

Bukan stop buying kali, tapi stop rumour :D kalo jones wajar kok masih muda dan bsa main berbagai posisi.. At least buat masa depan kerangka buat back 4 udah terbentuk, rafael, smalling, jones, fabio, prediksi gw saf hanya akan mendatangkan paling bnyk 3 pemain lg dgn posisi kiper, tengah, dan sayap
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

namaku-iir
16-06-2011, 12:15 PM
Kalau Ashley Young udah dibeli , kok mubadzir ya kalau United beli Sanchez . Kayak kasus Jones , sebenarnya United kan nggak berniat membelinya di musim panas kali ini . Hanya gara2 Daglish + Wenger pingin beli , terus United langsung menyalip di tikungan :D

Seandainya Sanchez masuk , maka pemain yg punya potensi tersingkir di tim utama ada 2 orang , yaitu Nani dan Berbatov . Obertan nggak usah dihitung , mengingat performanya di tim utama stagnan dan cenderung menurun . Paling bentar lagi Obertan dipinjamkan / dijual ke klub lain .

De Gea , Jones , Young , Sanchez ( ? ) , and Sneijder ( ? ) ; belum lagi ada rumor Pato Rodriguez dan Raphael Varane . Ini musim panas tersibuk selama gw mjd fans United sejak 16 thn yg lalu .


mungkin seh terlihat mubazir, cuma klo memang young dan sanchez jd masuk, kemungkinan SAF mengantisipasi penurunan permainan dari giggs, gimanapun juga, kasus nya yg sedang heboh saat ini pasti bakal mempengaruhi dia secara pribadi, sampai isu dia bisa langsung pensiun...

Jones pasti untuk jangka panjang, mungkin musim ini, biar dapat reguler bermain, jones bisa aja didorong agak kedepan gantiin posisi yg ditinggal hargreaves, karena selain bisa menjadi pemain belakang, jones juga bisa sebagai gelandang bertahan...

de gea sepertinya aman, hanya dia kandidat terkuat yg masih dibicarakan sampe skrang, sneijder bisa jadi pembelian terbesar united musim ini, karena untuk gantiin posisi scholes, dan pasti SAF milih pemain yg cukup matang pengalaman untuk posisi satu ini...

jadi mari kita sama tunggu, musim panas yang sibuk ini,
sambil berharap ada kejutan yg cukup bikin heboh...:)

Oom Panda
16-06-2011, 03:20 PM
Ampun DJ . Bursa transfer kali ini , United kok nafsu banget ya mendatangkan banyak pemain . Lama2 jadi capek juga . Pingin segera dengar Fergie bilang , "O.K , this is our last transfer , and we will start build a new team , with new spirit , and claim the 20th EPL trophy"

Kalau Ashley Young udah dibeli , kok mubadzir ya kalau United beli Sanchez . Kayak kasus Jones , sebenarnya United kan nggak berniat membelinya di musim panas kali ini . Hanya gara2 Daglish + Wenger pingin beli , terus United langsung menyalip di tikungan :D

Seandainya Sanchez masuk , maka pemain yg punya potensi tersingkir di tim utama ada 2 orang , yaitu Nani dan Berbatov . Obertan nggak usah dihitung , mengingat performanya di tim utama stagnan dan cenderung menurun . Paling bentar lagi Obertan dipinjamkan / dijual ke klub lain .

De Gea , Jones , Young , Sanchez ( ? ) , and Sneijder ( ? ) ; belum lagi ada rumor Pato Rodriguez dan Raphael Varane . Ini musim panas tersibuk selama gw mjd fans United sejak 16 thn yg lalu .

Wait and see aja , dan H2C ( Harap - Harap Cemas )

tenang aja... di tengah kompetisi yang ketat kaya gini, ga ada pemain yang mubazir.. believe me...

Sanchez sama young itu bisa jadi solusi serangan sayap kita... dan kita perlu mereka, karena sampe sekarang kita ga beli playmaker or anchor satu pun...

Dan Fergie... dia paling sering buat kita kaget sama siapa yang akan dibeli...

Media ga bisa ngendus Phil Jones sampe detik terakhir... so, maybe akan ada pemain lain diluar yang dirumorkan yang akan datang...

fredrian.seven
16-06-2011, 03:53 PM
Yang bikin kaget tuh glazer mau ngeluarin duit sebanyak itu,he... atau ternyata duitnya bukan dari glazer :-?

sori OOT...

yusron
16-06-2011, 06:11 PM
Yang bikin kaget tuh glazer mau ngeluarin duit sebanyak itu,he... atau ternyata duitnya bukan dari glazer :-?

sori OOT...

ada beberapa kmungkinan bro,sperti MU menggunakan smua uang hasil juara EPL musim ini N finalis UCL untuk kperluan membeli pmain.
kemungkinan kdua yg mrupakan kmungkinan terburukadl uang wat pembelian pmain didapet dari MINJEM lagi :mad:

VaDLi
17-06-2011, 08:14 AM
sepertinya nomer 6 OUT juga :(

Manchester United's Wes Brown set for Bolton switch leaving Gary Cahill free to join Manchester City

http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2010/3/8/1268077359827/Soccer---Carling-Cup---Fi-001.jpg

Manchester United's Wes Brown is set to start a defensive merry-go-round that could see Gary Cahill move to Manchester City – according to the Manchester Evening News.

Brown has been the subject of a £12 million bid from Sunderland along with his Manchester United team-mates Darron Gibson and John O’Shea.

Reports suggest that the defender’s relationship with boss Sir Alex Ferguson broke down towards the end of last season after an alleged argument between the two.

However Brown has appeared to turn down the move to Wearside due to him being against the idea of him moving his family away from Cheshire, leading Black Cats manager Steve Bruce to pursue other targets.

This has alerted Bolton manager Owen Coyle to the defender’s availability and is said to be preparing a bid for the England International who is rated by United at around £5m.

The potential signing of Brown could open up a transfer for Gary Cahill away from the Reebok Stadium with Manchester City leading the race to sign the former Aston Villa man.

Brown managed just 15 appearances last season the majority of which came in the cup competitions where Ferguson tended to rest his senior players.

Meanwhile Gibson looks set to agree a deal at the Stadium of Light whereas O’Shea is thought to be considering his options.

-goaldotcom-

Red Stain
17-06-2011, 06:28 PM
sepertinya nomer 6 OUT juga :(

Manchester United's Wes Brown set for Bolton switch leaving Gary Cahill free to join Manchester City

http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2010/3/8/1268077359827/Soccer---Carling-Cup---Fi-001.jpg

Manchester United's Wes Brown is set to start a defensive merry-go-round that could see Gary Cahill move to Manchester City – according to the Manchester Evening News.

Brown has been the subject of a £12 million bid from Sunderland along with his Manchester United team-mates Darron Gibson and John O’Shea.

Reports suggest that the defender’s relationship with boss Sir Alex Ferguson broke down towards the end of last season after an alleged argument between the two.

However Brown has appeared to turn down the move to Wearside due to him being against the idea of him moving his family away from Cheshire, leading Black Cats manager Steve Bruce to pursue other targets.

This has alerted Bolton manager Owen Coyle to the defender’s availability and is said to be preparing a bid for the England International who is rated by United at around £5m.

The potential signing of Brown could open up a transfer for Gary Cahill away from the Reebok Stadium with Manchester City leading the race to sign the former Aston Villa man.

Brown managed just 15 appearances last season the majority of which came in the cup competitions where Ferguson tended to rest his senior players.

Meanwhile Gibson looks set to agree a deal at the Stadium of Light whereas O’Shea is thought to be considering his options.

-goaldotcom-

gpp gan dari pada bikin sesek aja... toh masih banyak yg lebih baik... :beer:

yusron
17-06-2011, 06:38 PM
Mudah2an segera terealisasi...[-O<
David Silva ke Man United.Amin...
Sekalian David Villa juga boleh tuh..bila perlu David Villa tuker ama Berbatov..
hehehe.. <):)

Silva mnurut gw susah ke UNited,soalnya:
1. Dia punya City,emang ada pengalaman(waktu tevez membelot ksana,tapi gw rasa hal itu mustahil)
2.Faktor gaji. Apa mau manajemen UNited memenuhi perintaan gaji Silva yg kabarnya di city dya menerima 10,5.. juta pounds/tahun(data dari Futebol Finance)?
3. Ditambah Silva berposisi sayap yg notabene skg dah diisi ma Valencia,Giggs,Nani,Young. Bukannya itu malah nambah "sempit" ?

Oom Panda
17-06-2011, 07:11 PM
Silva mnurut gw susah ke UNited,soalnya:
1. Dia punya City,emang ada pengalaman(waktu tevez membelot ksana,tapi gw rasa hal itu mustahil)
2.Faktor gaji. Apa mau manajemen UNited memenuhi perintaan gaji Silva yg kabarnya di city dya menerima 10,5.. juta pounds/tahun(data dari Futebol Finance)?
3. Ditambah Silva berposisi sayap yg notabene skg dah diisi ma Valencia,Giggs,Nani,Young. Bukannya itu malah nambah "sempit" ?

ahh... ngapain beli silva... banyak yang better yang bisa dibeli kok...

Satu2nya pemain City yang mau gw ambil itu cuman Yaya Toure doank... dah...

Redsbusby
17-06-2011, 07:12 PM
Gak butuh silva..
Pemain ini emang bagus... tp bagus bwt city.. bukan bwt united IMO..

HenryRooney07
17-06-2011, 07:55 PM
ahh... ngapain beli silva... banyak yang better yang bisa dibeli kok...

Satu2nya pemain City yang mau gw ambil itu cuman Yaya Toure doank... dah...

Atu lagi om menurut ane Joe Hart :peace:

theater of dream
17-06-2011, 07:59 PM
kalo mau beli pemain city, Balo aja :D
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

tumpal_oneunited
18-06-2011, 02:16 AM
Silva mnurut gw susah ke UNited,soalnya:
1. Dia punya City,emang ada pengalaman(waktu tevez membelot ksana,tapi gw rasa hal itu mustahil)
2.Faktor gaji. Apa mau manajemen UNited memenuhi perintaan gaji Silva yg kabarnya di city dya menerima 10,5.. juta pounds/tahun(data dari Futebol Finance)?
3. Ditambah Silva berposisi sayap yg notabene skg dah diisi ma Valencia,Giggs,Nani,Young. Bukannya itu malah nambah "sempit" ?

Beuuuh...ini mah keinginan musim kemaren bro..
Kalo skrg mah OGAH..!!
Udh berbaju city..

theater of dream
18-06-2011, 08:04 AM
:hammer: katanya Modric mau meninggalkan spurs hanya ke chelsea..,
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

yusron
18-06-2011, 08:19 AM
:hammer: katanya Modric mau meninggalkan spurs hanya ke chelsea..,
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

yg bener yg mana? gw baru baca kalo modric skg udah mulai tergoda maen di MU? aduuuuuh :confusing:

tovanokristan
18-06-2011, 08:21 AM
Satu-satunya pemain City yg ane pengen liat pindah ke United ya cuma Yaya Toure, kalo Joe Hart kayaknya agak kesulitan kalo dikasih bola datar kenceng *cmiiw*
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

theater of dream
18-06-2011, 09:47 AM
yg bener yg mana? gw baru baca kalo modric skg udah mulai tergoda maen di MU? aduuuuuh :confusing:

Gw jga gk tau yg benar bro, kan katanya :D
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

fredrian.seven
18-06-2011, 09:53 AM
:hammer: katanya Modric mau meninggalkan spurs hanya ke chelsea..,
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Sepertinya tinggal tunggu waktu aja modric ke chelsea... padahal chelse tuh rivalnya spurs kan. Ntar harga dealnya berapa ya? Ya moga dibanding dijual ke chelsea, spurs lebih milih dijual ke United.He...

theater of dream
18-06-2011, 10:07 AM
Modric malas pindah rumah kali om :D
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

tumpal_oneunited
18-06-2011, 11:54 AM
Modric malas pindah rumah kali om :D
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

udah betah di london katanya...
hahaha...

beralih ke target laen aja deh..
sapa ya..??

tunggu kejutan Opa.. :)

HenryRooney07
18-06-2011, 01:01 PM
Nasri mungkinkah......:putra:

Sneijder mungkinkah......:putra:

:hammer:

marsel david
18-06-2011, 01:07 PM
gossiiip ooh gosiiip... semua beritanya simpang siur yg ini begini yg itu begitu..
nunggu kejutan2anya aja deh and update berita resminya daripada galau sendiiri..
cuma berharap nasri datang sekarng mah..

vidicholic
18-06-2011, 01:57 PM
kalo ngeliat nggak jelasnya transfer luka modric sama wes sneijder sebenernya gw malah rada kesel sama SAF,

dulu waktu madrid buang buang pemain kayak sneijder, robben sm van der vaart sebenernya gw berharap SAF paling nggak bisa comot sneijder, sekarang harga udah selangit, umur 'udah' 27 baru deh digebet lagi.

kejadian yang sama juga terjadi sama luka modric sama gareth bale, inget nggak dulu harga bale 'cuma' 10 jt pounds, bandingin sama bebe yang 7.8 juta, mendingan invest ke bale sekalian.

nah, kalo ngeliat SAF sekarang malah invest 16 juta buat seorang phil jones, gw pengen bilang ke SAF: kenapa nggak dari dulu?

imo.

theater of dream
18-06-2011, 02:24 PM
kalo ngeliat nggak jelasnya transfer luka modric sama wes sneijder sebenernya gw malah rada kesel sama SAF,

dulu waktu madrid buang buang pemain kayak sneijder, robben sm van der vaart sebenernya gw berharap SAF paling nggak bisa comot sneijder, sekarang harga udah selangit, umur 'udah' 27 baru deh digebet lagi.

kejadian yang sama juga terjadi sama luka modric sama gareth bale, inget nggak dulu harga bale 'cuma' 10 jt pounds, bandingin sama bebe yang 7.8 juta, mendingan invest ke bale sekalian.

nah, kalo ngeliat SAF sekarang malah invest 16 juta buat seorang phil jones, gw pengen bilang ke SAF: kenapa nggak dari dulu?

imo.

Kenapa sneijder, modric, bale, jones gak semua dari dulu ? Anda memberikan pekerjaan sulit kepada SAF yg jauh lebih susah ketimbang dapetin lusinan thropy wkwkwk :D
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Redsbusby
18-06-2011, 02:31 PM
kalo ngeliat nggak jelasnya transfer luka modric sama wes sneijder sebenernya gw malah rada kesel sama SAF,

dulu waktu madrid buang buang pemain kayak sneijder, robben sm van der vaart sebenernya gw berharap SAF paling nggak bisa comot sneijder, sekarang harga udah selangit, umur 'udah' 27 baru deh digebet lagi.

kejadian yang sama juga terjadi sama luka modric sama gareth bale, inget nggak dulu harga bale 'cuma' 10 jt pounds, bandingin sama bebe yang 7.8 juta, mendingan invest ke bale sekalian.

nah, kalo ngeliat SAF sekarang malah invest 16 juta buat seorang phil jones, gw pengen bilang ke SAF: kenapa nggak dari dulu?

imo.

wkwkwkwkw...
Ya ampunn oomm,, kalo mau pake istilah dr dulu mah, itu banyak ronaldinho, benzema, robben, schweini, sanchez.. banyak lah..

Masalahnya apa mungkin kita punya scout yg tau semua talenta terbaik sedunia?? bisakah kita menjamin orang yg sekarang mainnya bagus, kemudian besok bagus di klub lain?? nggak kan? hehehe...

Jadi cukup lucu kalo baca kalimat 'Kok nggak dari dulu' versi om vidicholic...
Bale itu udah ditawar, tp kalo emang hotspurs berani lebih tinggi dan berani garansi reguler kenapa harus ke MU?? toh di United waktu itu gk ngasi garansi reguler, ditambah bale emang fans hotspurs.. sneijder? kita ada scholes kmrn oom, ada rooney jg sbg playmaker, nah trus sneijder mau dtaruh di bek? :P

Jadi intinya, jangan menyalahkan SAF, bayangkan sekarang om saya kasi 22 pemain buaguss, nah apakah mau dibeli semuanya?? SAF itu mengganti pemain yg sudah tdk bisa maksimal, bukan mengganti 1 tim :-bd



CMIIW

pech 14
18-06-2011, 03:24 PM
wkwkwkwkw...
Ya ampunn oomm,, kalo mau pake istilah dr dulu mah, itu banyak ronaldinho, benzema, robben, schweini, sanchez.. banyak lah..

Masalahnya apa mungkin kita punya scout yg tau semua talenta terbaik sedunia?? bisakah kita menjamin orang yg sekarang mainnya bagus, kemudian besok bagus di klub lain?? nggak kan? hehehe...

Jadi cukup lucu kalo baca kalimat 'Kok nggak dari dulu' versi om vidicholic...
Bale itu udah ditawar, tp kalo emang hotspurs berani lebih tinggi dan berani garansi reguler kenapa harus ke MU?? toh di United waktu itu gk ngasi garansi reguler, ditambah bale emang fans hotspurs.. sneijder? kita ada scholes kmrn oom, ada rooney jg sbg playmaker, nah trus sneijder mau dtaruh di bek? :P

Jadi intinya, jangan menyalahkan SAF, bayangkan sekarang om saya kasi 22 pemain buaguss, nah apakah mau dibeli semuanya?? SAF itu mengganti pemain yg sudah tdk bisa maksimal, bukan mengganti 1 tim :-bd



CMIIW

stuju om..bner bget tu..:-bd
tp kyaknya phil jones tu kmahalan..

Red Devils 07
18-06-2011, 06:07 PM
stuju om..bner bget tu..:-bd
tp kyaknya phil jones tu kmahalan..

mahalan mana dengan jordan henderson yang dibeli liverpool seharga 20 juta pounds.. harga pemain inggris saat ini memang mahal dikarenakan sedikitnya pemain dengan talenta bagus.. IMO..

vidicholic
18-06-2011, 06:51 PM
Kenapa sneijder, modric, bale, jones gak semua dari dulu ? Anda memberikan pekerjaan sulit kepada SAF yg jauh lebih susah ketimbang dapetin lusinan thropy wkwkwk :D
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif


wkwkwkwkw...
Ya ampunn oomm,, kalo mau pake istilah dr dulu mah, itu banyak ronaldinho, benzema, robben, schweini, sanchez.. banyak lah..

Masalahnya apa mungkin kita punya scout yg tau semua talenta terbaik sedunia?? bisakah kita menjamin orang yg sekarang mainnya bagus, kemudian besok bagus di klub lain?? nggak kan? hehehe...

Jadi cukup lucu kalo baca kalimat 'Kok nggak dari dulu' versi om vidicholic...
Bale itu udah ditawar, tp kalo emang hotspurs berani lebih tinggi dan berani garansi reguler kenapa harus ke MU?? toh di United waktu itu gk ngasi garansi reguler, ditambah bale emang fans hotspurs.. sneijder? kita ada scholes kmrn oom, ada rooney jg sbg playmaker, nah trus sneijder mau dtaruh di bek? :P

Jadi intinya, jangan menyalahkan SAF, bayangkan sekarang om saya kasi 22 pemain buaguss, nah apakah mau dibeli semuanya?? SAF itu mengganti pemain yg sudah tdk bisa maksimal, bukan mengganti 1 tim :-bd



CMIIW

hahaha, dah gw duga bakal memancing perdebatan yang hangat dengan bro-bro semua.

pertama meluruskan dulu ya, gw sangat sangat tidak meragukan kehebatan SAF dalam meracik tim, mendatangkan berbagai trofi semenjak pertama kali gw dukung united tahun 95.

yang perlu digaris bawahi dalam kasus ini adalah nama 3 pemain di post gw sebelumnya, menurut gw SAF 'miss' dengan tidak mentransfer mereka di saat yang lebih baik (harga dan umurnya). gw nggak menyesali united gagal membeli ronaldinho atau benzema atau yang lainnya karena toh kita masih bisa mendatangkan ronaldo dan tevez.

waktu madrid cuci gudang, gw pikir itu saat terbaik untuk mendatangkan sneijder karena cepat atau lambat kita perlu pengganti scholes.

dalam kasus bale mungkin kalo pendekatan SAF lebih intens kita bisa dapet bro, coba lihat giggs dulu yang hampir teken kontrak sama city kalo bukan SAF yang ngeyakinin dia, menurut gw kalo emang SAF dulu niat datengin bale ke OT yakin gw united dapet.

modric juga bro kasusnya mirip2 lah.

ya maksud gw dari dulu itu dalam konteks pemain pemain yang kita incar saat ini. intinya, kalo SAF dari dulu sudah melihat hal ini, nggak perlu terjadi belanja besar-besaran seperti yang terjadi summer ini.

HenryRooney07
18-06-2011, 08:13 PM
:-t Waahh..... kenapa thread United News > Manchester United - Transfer rumours 2011/2012 jadi thread debat gini?
#:-S

becks_nyud_07
18-06-2011, 08:18 PM
Sepakbola adalah teamwork bukan perseorangan :P
Musim kemaren pemaen qt pas pasan bs meraih gelar BPL
Opa g salah memilih pemain yg mau dibeli
Mungkin opa sekaran bertapa digunung kidul mencari penerawangan siapa aja yg mau dibeli XD

Semoga ntr yg jd di sign in Buffon :P pato rodriguez ama sanchez hehehe young jg dah bruakakakak
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

vidicholic
18-06-2011, 08:33 PM
:-t Waahh..... kenapa thread United News > Manchester United - Transfer rumours 2011/2012 jadi thread debat gini?
#:-S

hahaha, kalem bro, cuma ada sedikit kurang sepahaman aja kok. maaf kalo oot :D

f3bry
18-06-2011, 09:03 PM
Namanya juga rumor...ga slalu jd knyataan...kalau qta melihat memang ini sudah jadi culture UNITED yg selektif dlam blanja pemain...saya justru brharap qta bsa menemukan another chicharito dari kbijakan ini
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Redsbusby
19-06-2011, 02:37 AM
h
ya maksud gw dari dulu itu dalam konteks pemain pemain yang kita incar saat ini. intinya, kalo SAF dari dulu sudah melihat hal ini, nggak perlu terjadi belanja besar-besaran seperti yang terjadi summer ini.

Nah klo gini jelas :d
SAF sama seperti semua pelatih di dunia, normal, tdk bisa dalam sekali waktu melihat semua pemain yg nantinya bakal bersinar terang :D

Oom Panda
19-06-2011, 11:38 AM
Jangankan SAF... lu maen FM aja belum tentu bisa nebak siapa yang bakal jadi superstar... ^^
plus, kita ga ada duit kemaren2... wajarlah, kalo ada duit tiba2 kita belanja gede...

red_devilz
19-06-2011, 03:19 PM
Alexis Sanchez memutuskan untuk memilih Barca , dan dikabarkan akan segera terbang ke Spanyol hari Senin . Tawaran transfer dari United , City , dan Barca diterima oleh Udinese , dan Sanchez memilih Barca walau Barca menawarkan gaji paling rendah daripada City dan United.

( via Canal 13 , dan @Doronsalomon )

Gak papa lah . Setelah United memutuskan untuk membeli Ashley Young , gw gak terlalu antusias dng rencana perekrutan winger lagi . Apalagi , ada Tom Cleverley yg layak mendapat kesempatan utk unjuk gigi di tim utama . Mending duitnya difokuskan ke perekrutan seorang CM , preferably an attacking midfielder.

Ada yg protes kenapa SAF gak merekrut bakat seperti Bale di waktu lalu ? United sudah memberikan tawaran resmi kpd Southampton di musim panas 2007 , dan Bale lebih memilih spurs sbg klub barunya .

Kenapa ? Coz di United masih ada Patrice Evra , John O'Shea , dan Mikael Silvestre ( plus ada Gabriel Heinze yg peluang bertahan di United masih 50-50 pada waktu itu ) , yg fasih bermain di posisi Left back . Dan posisi Bale di awal karir adl left back .

Gw setuju kalau transfer Bebe adl yg paling aneh , dan kenapa bakat seperti Sneijder , Van der Vaart , dll , tidak dibeli United sejak awal ; karena di United ada seorang dirigen lini tengah bernama Paul Scholes , yg terus dipercaya Fergie sampai akhir karirnya di Old Trafford :)

si_clay
19-06-2011, 06:19 PM
udah lah masalah transfer g usah dpusingin, just wait and see.. sypapun pmain yg masuk ato kluar, yg pnting musim depan bsa dpet gelar EPL ke-20.. lebih bagus klo bsa dpet UCL ke-4 jg.. udah g sbar liat United pke patch trofi UCL D jerseynya nih.. :D
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Redsbusby
19-06-2011, 08:08 PM
Sunderland or Everton? :-"

Reds' Brown set to turn blue with Everton switch after 15 years at United

By Sportsmail Reporter

Wes Brown is ready to leave Manchester United and join Everton after 15 years at Old Trafford.

The former England defender, who has been at the club longer than any other player except Ryan Giggs, has accepted he needs to move on after slipping down the pecking order.

He would prefer to join Everton rather than switch to Sunderland or Bolton, who are also interested in signing him.

Former United winger Bojan Djordjic - once signed by Ferguson as a potential successor to Giggs - is joining Blackpool from Hungarian side Videoton and West Ham will bid £2million for Blackpool striker DJ Campbell.

der_emperor
19-06-2011, 11:05 PM
gw gk terlalu peduli sama harga pemain yang dibeli.. biar mahal tp klo sesuai dengan yang dibutuhin tim dan pemain itu jg ternyata cocok bermain ama united ya gk apapa.. kapan lagi make duitnya glazer!!!! :))

tumpal_oneunited
19-06-2011, 11:14 PM
Alexis Sanchez memutuskan untuk memilih Barca , dan dikabarkan akan segera terbang ke Spanyol hari Senin . Tawaran transfer dari United , City , dan Barca diterima oleh Udinese , dan Sanchez memilih Barca walau Barca menawarkan gaji paling rendah daripada City dan United.

( via Canal 13 , dan @Doronsalomon )

Gak papa lah . Setelah United memutuskan untuk membeli Ashley Young , gw gak terlalu antusias dng rencana perekrutan winger lagi . Apalagi , ada Tom Cleverley yg layak mendapat kesempatan utk unjuk gigi di tim utama . Mending duitnya difokuskan ke perekrutan seorang CM , preferably an attacking midfielder.

Ada yg protes kenapa SAF gak merekrut bakat seperti Bale di waktu lalu ? United sudah memberikan tawaran resmi kpd Southampton di musim panas 2007 , dan Bale lebih memilih spurs sbg klub barunya .

Kenapa ? Coz di United masih ada Patrice Evra , John O'Shea , dan Mikael Silvestre ( plus ada Gabriel Heinze yg peluang bertahan di United masih 50-50 pada waktu itu ) , yg fasih bermain di posisi Left back . Dan posisi Bale di awal karir adl left back .

Gw setuju kalau transfer Bebe adl yg paling aneh , dan kenapa bakat seperti Sneijder , Van der Vaart , dll , tidak dibeli United sejak awal ; karena di United ada seorang dirigen lini tengah bernama Paul Scholes , yg terus dipercaya Fergie sampai akhir karirnya di Old Trafford :)

Say Goodbye to Sanchez... :))
Pengen ngalahin madrid dia kayanya di Liga Spanyol..hihihi..

Semoga Opa Alex mendapatkan pemaen sesuai kebutuhan Tim.. :)

Redsbusby
19-06-2011, 11:17 PM
Kita butuh pemain untuk melengkapi tim.
Bukan pemain untuk melengkapi gelar individual dan pemain bintang /:)
Kita yg bikin pemain bintang!

sellamanyaunited
20-06-2011, 12:19 AM
halo ane kembali gan
kalo soal transfer jangan beli yg diluar dugaan sih SAF, kadang malah beli striker. ane rasa sih united lagi perlu banget buat lini tengah ngegantiin scholes (musim ini jadi pensiun gak sih? ga update berita), kalo menurut ane sih sekalian aja beli yg bagus semodel Sneidjer atau modric, tapi modric udah ampir final ke chelsea deh.
atau kembalikan ronaldo. tanpa perlu sneidjer seandainya ada ronaldo flecth dan carrick pun mampu dilini tengah karena pergerakan yg ditonjolkan dalam penyerangan ada ronaldo disayap
itu cuma andai andai saya aja om heehhe

Redsbusby
20-06-2011, 12:28 AM
sella : Scholes diperpanjang kontraknya sampe tahun 2014 sel...
VDS juga rencananya kembali dr masa peminjaman...



:ngacir:

namaku-iir
20-06-2011, 12:26 PM
Jangankan SAF... lu maen FM aja belum tentu bisa nebak siapa yang bakal jadi superstar... ^^
plus, kita ga ada duit kemaren2... wajarlah, kalo ada duit tiba2 kita belanja gede...

om...kapan neh FM online khusus UI kita laksanakan...
musim depan gimna, nunggu FM baru hehe :D

theater of dream
20-06-2011, 12:37 PM
halo ane kembali gan
kalo soal transfer jangan beli yg diluar dugaan sih SAF, kadang malah beli striker. ane rasa sih united lagi perlu banget buat lini tengah ngegantiin scholes (musim ini jadi pensiun gak sih? ga update berita), kalo menurut ane sih sekalian aja beli yg bagus semodel Sneidjer atau modric, tapi modric udah ampir final ke chelsea deh.
atau kembalikan ronaldo. tanpa perlu sneidjer seandainya ada ronaldo flecth dan carrick pun mampu dilini tengah karena pergerakan yg ditonjolkan dalam penyerangan ada ronaldo disayap
itu cuma andai andai saya aja om heehhe

sella : Scholes diperpanjang kontraknya sampe tahun 2014 sel...
VDS juga rencananya kembali dr masa peminjaman...



:ngacir:Psangan yang serasi ketemu lagi.....:D :D
BTT udah resmi kah Sanchez ke Barca ?

theater of dream
20-06-2011, 12:44 PM
Ngga Modric, Charlie Adam boleh lah....[-O<[-O<

Red Stain
20-06-2011, 05:10 PM
Luis Nani could go as Sir Alex Ferguson looks to rebuild his Manchester United squad this summer

Manchester United could let Old Trafford’s Player’s Player of the Year, Nani, go as part of Sir Alex Ferguson’s summer rebuild.

Italian giants Inter Milan and Juventus are set to go head-to-head in a bid to land the 24-year-old Portuguese winger.

Inter hold the ace in the battle of the Serie A clubs knowing that the Reds are keen to make Wesley Sneijder their big name import during the close season.

Securing the services of the Dutch playmaker and using Nani as bait plus £10million would be sound business.

However, Juventus are planning a £100m-plus squad rebuild and coach Antonio Conte sees Nani as a £25m injection to reinvigorate the Old Lady.

Nani was the flair behind the Reds as they laid the groundwork early in the campaign for their record 19th title.

The winger’s initial impetus faded with the return of broken ankle victim Antonio Valencia as the Ecuadorian sparked United’s push for glory from mid-April onwards.

It forced Nani from his favoured right wing role onto the left and Fergie preferred Valencia’s more disciplined game to Nani’s often over elaborate style in away European matches.

The final signal that Nani was no longer the player of choice for such occasions came when Fergie left him on the bench for the Champions League final.

With left winger Ashley Young due to arrive at Old Trafford from Aston Villa, it further puts Nani’s position under threat.

United, meanwhile, look set to miss out to Barcelona in the race to sign Udinese’s Chilean winger Alexis Sanchez.

The 22-year-old is top of City and Chelsea’s list as well but has said he would prefer to switch to Barca.

Should Nani go? Have your say.

http://aggbot.com/link.php?id=13950933&r=tw&c=46

pech 14
20-06-2011, 05:28 PM
mahalan mana dengan jordan henderson yang dibeli liverpool seharga 20 juta pounds.. harga pemain inggris saat ini memang mahal dikarenakan sedikitnya pemain dengan talenta bagus.. IMO..

mgkin khusus pmain inggris ia..bktinya dlu dpet chicharito dg hrga mrah..

theater of dream
20-06-2011, 05:32 PM
Luis Nani could go as Sir Alex Ferguson looks to rebuild his Manchester United squad this summer
Rebuild kok malah Nani yang pergi ???#:-S

theater of dream
20-06-2011, 06:08 PM
Dapet dari teman...
Breaking news
:D

http://i.imgur.com/tqo5R.png

Oom Panda
20-06-2011, 07:12 PM
Dapet dari teman...
Breaking news
:D

http://i.imgur.com/tqo5R.png

Sanchez to Barca, Modric to Chelsea, Sneijder wanting more dope...

Well, guess we will lose another world class midfielder...

Its apparanty, no one left in the market to spend... except Pastore, Hamsik, and Defour...

Or SAF thinking that, Gibson still best option at midfield... ohhh... disaster!!

red_devilz
20-06-2011, 08:00 PM
Gelandang yg akan datang ke Old Trafford adl sosok yg tidak terdeteksi oleh media . Vote for : Steven Defour / Javi Martinez / Ever Banega :army:

IMHO

n.b. Dr tribal football ( O.K , web ini emang gak kompeten , gak ada salahnya diposting buat ngeramein thread ini :P ) , ada kabar Fergie membidik Xabi Alonso :D .

red_devilz
20-06-2011, 08:01 PM
Kabar terbaru , deal Barca dan Udinese menyangkut Alexis Sanchez malah macet . Barca gak punya duit atau pingin negosiasi ulang harga transfer ? Kesempatan United menyalip di tikungan lagi ? \m/

Redsbusby
20-06-2011, 08:12 PM
Iya barusan gw sampe mati2an bilang klo alonso gk mungkin ke United.
Eh ternyata emang bener ada rumornya toh :hammer:

fadilbedil
20-06-2011, 08:55 PM
alonso oke juga tuh,salah satu solusi lini tengah
dengan bertumpuknya pemain dengan posisi sama di madrid bukan tidak mungkin akan ada owen jilid 2

theater of dream
20-06-2011, 09:18 PM
Sanchez to Barca, Modric to Chelsea, Sneijder wanting more dope...

Well, guess we will lose another world class midfielder...

Its apparanty, no one left in the market to spend... except Pastore, Hamsik, and Defour...

Or SAF thinking that, Gibson still best option at midfield... ohhh... disaster!!

Those just rumour, everything aint over yet
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Redsbusby
20-06-2011, 09:23 PM
Wah, ternyata masih ada yg ngarep banget nih :D
:ngacir:

vidicholic
20-06-2011, 09:23 PM
kalo emang nyari world-class attacking midfielder susah berarti cari world-class breaker aja, gw prefer ever banega.

rondwisan
20-06-2011, 09:28 PM
Setelah ada Owen 1 - 0 SG
Akankan musim depan ada Alonso 1 - 0 SG
Oh noooo ..... :o
Makin aneh aja nih rumor2nya ... :hammer:
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

theater of dream
20-06-2011, 09:34 PM
Wah, ternyata masih ada yg ngarep banget nih :D
:ngacir:
Memang fakta nya kan semua masih rumour ;);)
Tapi kalo Modric ato Charlie Adam masih ngarep :malu:

theater of dream
20-06-2011, 09:59 PM
Setelah ada Owen 1 - 0 SG
Akankan musim depan ada Alonso 1 - 0 SG
Oh noooo ..... :o
Makin aneh aja nih rumor2nya ... :hammer:
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif
Gpp sih kalo mau bayaran nya kalo main aja, dan free transfer.....:devil1::devil1:

theater of dream
20-06-2011, 10:01 PM
Udinese - No Sanchez deal (http://www.skysports.com/story/0,19528,11854_6997564,00.html)

Udinese have stated no deal has been brokered with Barcelona for Alexis Sanchez amid weekend reports the starlet would be flying in to finalise the transfer.

The 22-year-old forward is currently training with the Chilean national squad ahead of next month's Copa America, but was thought to be ready to leave the camp to rubber-stamp the transfer.

The Catalan giants have reportedly offered €28million (£24.6m) up front along with a €11m (£9.6m) bonus and promising youngster Jonathan Soriano in exchange.

However, Udinese president Giampaolo Pozzo insists Sanchez remains the club's player as Barcelona's offer remains well short of the club's asking price.

"Sanchez is still an Udinese player," he told Sky Sport 24 Italia. "I'm sorry about this 'saga'. We wanted to keep him for another year to help us with the UEFA Champions League qualifiers.

"But unfortunately we're not a big club in Europe, so when top clubs put their eyes on our player you cannot do anything. But the right offer has not yet arrived.

"Barcelona's offer is not yet the right price, and everyone knows it: both Barcelona and other big clubs. Between us and Barcelona we are still far away."

rondwisan
20-06-2011, 11:35 PM
After XA rumors ..., lanjut ke temennya deh ... :-??
Lassana Diarra ... :-/

Hmmmmm ...., cerita lama nih .... :|
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

theater of dream
20-06-2011, 11:56 PM
Situasi terkini Barca tidak mau megikuti kehendak Udinese.... *rumour

rondwisan
21-06-2011, 12:03 AM
Yup ...
Kembali angka keramat muncul, Udinese memberi kesempatan Barca, 1x24jam untuk menaikkan bid'nya ..
Jika tidak, maka ....., heeeheee ...
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

rondwisan
21-06-2011, 12:06 AM
Mengenai XA .... :))
unitedLatest has been told rumours linking Real Madrid midfielder Xabi Alonso with a move to Manchester United are baseless. #MUFC
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

Redsbusby
21-06-2011, 01:32 AM
Mau ditaruh dimana kalo jadi masuk????

Manchester United Transfer News: Raphael Varane to Decide on United Move Soon

By Sam Westmoreland (Featured Columnist)
on June 2, 2011

Manchester United come into this summer's transfer window hoping to get younger, particularly in the midfield and along their back line. After the retirements of Paul Scholes and Gary Neville, United are in the market for some young talent to step into the lineup in the future and become the next set of Old Trafford stars.

One name United has been constantly linked to is that of Lens starlet Raphael Varane. The 18-year-old defensive phenom has been on the club's radar for quite some time, and the club recently bid close to £10 million to acquire him from the French side.

Now, according to a report from Mirror Football, the teen phenom is likely to make a decision on a potential team change in the next 48 hours.

Lens president Gervais Martel told reporters he hoped Varane's future would be decided soon.

"Given the clubs involved, it would be very hard to stop him moving,” said Martel.

"I hope this will be finalised in the next 48 hours. I have just spent four hours on the phone, and there are many things to settle."

United have been courting Varane since January, and the incredibly mature teen phenom has been seen as likely to head to Old Trafford since then. But, with the arrival of potential suitors in Paris-Saint Germain and Real Madrid, there's an excellent chance that Varane doesn't pick United at this juncture.

Of those three, the one who can offer Varane the most playing time is likely PSG. The French club could use his talent in the center of their defense, while both United and Real already have plenty of talented players at the position. But, in terms of prestige and Champions League football, both Madrid and United hold the edge.

In the end, it's quite difficult to say where Varane will be heading next season at this point. Last week, I would have envisioned him staying put in France with PSG, but given the fact that he's willing to move to a club that offers less playing time, this race is wide open. I see United as the front-runner, but not by much, and one would figure that he's equally likely to choose any of the three suitors at this point.

theater of dream
21-06-2011, 08:24 AM
taruh di kulkas gung biar awet kalo disimpan lama wkwkwk :D
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

theater of dream
21-06-2011, 03:48 PM
Gossip lagi :D
Manchester United to Announce Signing of Winger 'Within Days' (http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/manchester-united-to-announce-signing-of-winger-within-days/)

Manchester United target Ashley Young is expected to be unveiled as the latest summer signing this week, as the club negotiate personal terms with the player.



The Aston Villa and England winger is due to confirm his £17 million transfer to the Premier League champions, after weeks of speculation which has seen him heavily linked with United's arch-rivals Liverpool.



According to reports, a deal for the 25-year-old has been in place for sometime, with the player wanting to wait until after the international break to open discussions over personal terms.



Young, who joined Villa in 2007 for £9.75 million, has grown into English football's most exciting wingers, and has staked his claim as a first team player on the international scene.



He proved to be one of Villa's most valuable assets this season, finding the net seven times and creating nine assists in the league.

x_ray
21-06-2011, 11:09 PM
Hmmmm...
Sampe skrg blom ada midfield yg pasti..
Padahal kita butuh bgt..
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif

theater of dream
22-06-2011, 09:59 AM
Hmmmm...
Sampe skrg blom ada midfield yg pasti..
Padahal kita butuh bgt..
http://img.kaskus.us/images/kaskusmobile_hp.gif
Iya agak heran nih, walaupun opsi buat pemain tengah banyak, termasuk juga Rooney bisa main sebagai AM, tapi kalo udah lawan yang berat kita betul2 butuh top class midfielder..

fredrian.seven
22-06-2011, 10:07 AM
Namanya bukan posisi aslinya ya musti adaptasi lama. Lagipula Rooney bagusnya jadi 2nd striker, sedangkan klo lawan tim yang bagus United butuh gelandang yang bisa/bagus nguasai lini tengah dan ngehubungin bek (turun ke belakang) dan penyerang (ikut nyerang).

Dah kayak kartunnya om TOD aja... melototin kompi tiap saat buat nunggu transfer United,he...

theater of dream
22-06-2011, 10:12 AM
Namanya bukan posisi aslinya ya musti adaptasi lama. Lagipula Rooney bagusnya jadi 2nd striker, sedangkan klo lawan tim yang bagus United butuh gelandang yang bisa/bagus nguasai lini tengah dan ngehubungin bek (turun ke belakang) dan penyerang (ikut nyerang).

Dah kayak kartunnya om TOD aja... melototin kompi tiap saat buat nunggu transfer United,he...
Nah itu dia bro, kalo udah lawan nya top class pemain sebagai contoh Rooney tidak akan bisa main sebagus posisi asli nya..
ya kita butuh pemain yang punya passing bagus, attack leader type, juga harus punya kesimbangan dalam menyerang dan bertahan..