View Single Post
Old 09-07-2011, 02:27 PM   #10
marsel david
captain
 
marsel david's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bandung
Posts: 6,127
Thanks: 144
Thanked 547 Times in 280 Posts
Mentioned: 4 Post(s)
marsel david is a name known to allmarsel david is a name known to allmarsel david is a name known to allmarsel david is a name known to allmarsel david is a name known to allmarsel david is a name known to allmarsel david is a name known to all
Default Re: This is the united indonesia way - chanters

izin mau share nih..
kalau sebelum2 nya yg di share disini berupa lyric...
saya mau coba share chant2 dalam format Mp3 koleksi saya sambil buat belajar ngechant.. hehe
udah dijadiin 1 folder nih total ada 109 chant dari jaman dulu ampe sekarang..
yg baru2 banget belom dapet,, and mungkin beberapa gak nemu..
total sekitar 50MB
*maaf kalo beberapa chant kualitasnya kurang bagus and ga ada lyricnya
[tinggal di search aja ke mbah google lyricnya ya..].. ^^

silahkan disedot disini
semoga bisa membantu biar makin mantap ngechantnya pas nonbar ya.. V^^
__________________
You say he can fly like SUPERMAN.. For Me Even SUPERMAN can't fly like HIM..!!
- HAIL VAN DER SAR #1-

Last edited by marsel david; 09-07-2011 at 02:31 PM..
marsel david is offline   Reply With Quote
The Following 15 Users Say Thank You to marsel david For This Useful Post: