United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club
Register
Go Back   United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club > UNITED INDONESIA > News & Announcements

Old 21-08-2016, 06:42 PM   #21
penk22_
moderator
hefniroziqi
 
 
penk22_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Soemenep - Soerabaja
Posts: 9,606
Thanks: 863
Thanked 930 Times in 553 Posts
Mentioned: 497 Post(s)
penk22_ has a reputation beyond reputepenk22_ has a reputation beyond reputepenk22_ has a reputation beyond reputepenk22_ has a reputation beyond reputepenk22_ has a reputation beyond reputepenk22_ has a reputation beyond reputepenk22_ has a reputation beyond reputepenk22_ has a reputation beyond reputepenk22_ has a reputation beyond reputepenk22_ has a reputation beyond reputepenk22_ has a reputation beyond repute
Visit penk22_'s Facebook Visit penk22_'s Twitter
Default Re: " We Are One " The Un-Official of United Indonesia Theme Song

Cek kulkas dulu om @dhodoadrian;
__________________
When you think you can, you can !
penk22_ is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to penk22_ For This Useful Post:
Old 21-08-2016, 11:10 PM   #22
dhodoadrian
first team
keep on rocking
 
 
dhodoadrian's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Selatan Borneo
Posts: 1,548
Thanks: 1,019
Thanked 642 Times in 251 Posts
Mentioned: 101 Post(s)
dhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to all
Visit dhodoadrian's Facebook Visit dhodoadrian's Twitter Visit dhodoadrian's YouTube dhodoadrian
Default Re: " We Are One " The Un-Official of United Indonesia Theme Song

Quote:
Originally Posted by penk22_ View Post
Cek kulkas dulu om @dhodoadrian;
thank brooh! ig udh di polbek hehe,, gelas cendol besok dibalikin yaa
__________________
no signature
dhodoadrian is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2016, 02:02 AM   #23
jojo poenya
first team
#tukangrepost
 
 
jojo poenya's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Bumi Gusdur JOMBANG , JAWA TIMUR
Posts: 2,259
Thanks: 981
Thanked 152 Times in 134 Posts
Mentioned: 175 Post(s)
jojo poenya is a glorious beacon of lightjojo poenya is a glorious beacon of lightjojo poenya is a glorious beacon of lightjojo poenya is a glorious beacon of lightjojo poenya is a glorious beacon of lightjojo poenya is a glorious beacon of light
Visit jojo poenya's Facebook Visit jojo poenya's Twitter
Default

Quote:
Originally Posted by dhodoadrian View Post
Assalamualaikum,
Selamat pagi kawan kawan ! selamat 10 tahun untuk kita semua ya!

Akhirnya lagu ini bisa saya rilis hari ini, sebelumnya mau bercerita sedikit berawal dari keisengan untuk menulis sebuah lagu yang bertema United Indonesia, saya di bantu sdri Rita Aryati ( member UI Jakarta) untuk membuat lirik, hingga akhirnya sempat direkam secara akustik dan di unggah di sosial media.

Setelah 3 tahun, tepatnya 2 bulan yang lalu saya mencoba untuk merekam lagu ini secara full band version di salah satu studio rekaman di kota saya. Dengan aransemen yang sederhana yang saya buat sendiri dan dengan berbagai keterbatasan fasilitas studio, karena memang studio pembuatan lagu ini hanya sbuah studio rumahan biasa dan ditangani bukan yang sudah profesional (saya juga bukan penyanyi profesional lho ya ) tetapi Alhamdulillah bisa selesai tepat waktu sampai hari ini tepat di anniversary ke 10 walau tentunya masih ada kekurangan.

Mungkin lewat karya inilah bentuk apresiasi kami kepada keluarga besar ini di hari tepat 1 dekade didirikan. dan semoga menjadi kado sederhana yang bisa didengarkan oleh seluruh member United Indonesia dimana saja. (Bisa didonlot gratis lho link donlot nyusul ya)

sekali lagi selamat 10 tahun United Indonesia! jaya untuk kita semua!

Best regards

Link Youtube :

nb : terima kasih sebelumnya kepada kawan kawan yang membantu membagikan link di atas, kami apresiasi sekali

Dedicated to all United Indonesia people wherever you are!

We Are One
Lyrics by : M. Ridho A & Rita Aryati KD
Music by : M. Ridho A
All guitar played by : Muhammad Ridha ( After Chaos Borneo )
Recording, Mixing, Mastering at Sygnus Record


keren banget sumpah ,.. kreatif banget deh ,,
luar biasa juga yg ciptain, yg nyanyi , yg ngiringin juga..
dan semua yg terlibat dlm pembuatannya istimewa .
jojo poenya is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jojo poenya For This Useful Post:
Old 22-08-2016, 12:10 PM   #24
Wian Alvaro
Korda Penajam
-
 
 
Wian Alvaro's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Penajam Kaltim
Posts: 37
Thanks: 9
Thanked 7 Times in 6 Posts
Mentioned: 1 Post(s)
Wian Alvaro Ready for being a real United Indonesia
Default Re: " We Are One " The Un-Official of United Indonesia Theme Song

Mantap, sukses terus ya bang...ditunggu versi mp3nya ya
Wian Alvaro is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Wian Alvaro For This Useful Post:
Old 22-08-2016, 05:25 PM   #25
robby7beckham
Korda Lampung
Yakin Usaha Sampai
 
 
robby7beckham's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bandar Lampung
Posts: 561
Thanks: 266
Thanked 161 Times in 88 Posts
Mentioned: 53 Post(s)
robby7beckham is a jewel in the roughrobby7beckham is a jewel in the roughrobby7beckham is a jewel in the rough
Default Re: " We Are One " The Un-Official of United Indonesia Theme Song

Udah lama bgt tau lagi.. dan senang dgn musik n lyricnya kena banget
Bbrpa lalu mau nanya lagu ini k grup korda di WA. krna ga sengaja keputer file lama di komputer saya. eh ternyata rilis juga..
Good job untuk semua yg terlibat. 👍👌
robby7beckham is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to robby7beckham For This Useful Post:
Old 23-08-2016, 10:57 AM   #26
Andi Istiabudi
manager
Youtube: Andi Istiabudi
 
 
Andi Istiabudi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Jakarta
Posts: 29,195
Thanks: 0
Thanked 2,210 Times in 1,634 Posts
Mentioned: 129 Post(s)
Andi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to all


Default Re: " We Are One " The Un-Official of United Indonesia Theme Song

Gak kebayang jika seandainya teman-teman UI menyanyikannya bersama-sama di stadion (jika seandainya) United datang dan bertanding di stadion GBK. Semoga saja kelak hal itu dapat terwujud
Andi Istiabudi is online now   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Andi Istiabudi For This Useful Post:
Old 25-08-2016, 03:31 PM   #27
chicharito07
reserve player
mr seven 07
 
 
chicharito07's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: the RAIN city
Posts: 621
Thanks: 102
Thanked 59 Times in 43 Posts
Mentioned: 4 Post(s)
chicharito07 Ready for being a real United Indonesia
Visit chicharito07's Twitter
Default Re: " We Are One " The Un-Official of United Indonesia Theme Song

Quote:
Originally Posted by dhodoadrian View Post
Assalamualaikum,
Selamat pagi kawan kawan ! selamat 10 tahun untuk kita semua ya!

Akhirnya lagu ini bisa saya rilis hari ini, sebelumnya mau bercerita sedikit berawal dari keisengan untuk menulis sebuah lagu yang bertema United Indonesia, saya di bantu sdri Rita Aryati ( member UI Jakarta) untuk membuat lirik, hingga akhirnya sempat direkam secara akustik dan di unggah di sosial media.

Setelah 3 tahun, tepatnya 2 bulan yang lalu saya mencoba untuk merekam lagu ini secara full band version di salah satu studio rekaman di kota saya. Dengan aransemen yang sederhana yang saya buat sendiri dan dengan berbagai keterbatasan fasilitas studio, karena memang studio pembuatan lagu ini hanya sbuah studio rumahan biasa dan ditangani bukan yang sudah profesional (saya juga bukan penyanyi profesional lho ya ) tetapi Alhamdulillah bisa selesai tepat waktu sampai hari ini tepat di anniversary ke 10 walau tentunya masih ada kekurangan.

Mungkin lewat karya inilah bentuk apresiasi kami kepada keluarga besar ini di hari tepat 1 dekade didirikan. dan semoga menjadi kado sederhana yang bisa didengarkan oleh seluruh member United Indonesia dimana saja. (Bisa didonlot gratis lho link donlot nyusul ya)

sekali lagi selamat 10 tahun United Indonesia! jaya untuk kita semua!

Best regards

Link Youtube :

nb : terima kasih sebelumnya kepada kawan kawan yang membantu membagikan link di atas, kami apresiasi sekali

Dedicated to all United Indonesia people wherever you are!

We Are One
Lyrics by : M. Ridho A & Rita Aryati KD
Music by : M. Ridho A
All guitar played by : Muhammad Ridha ( After Chaos Borneo )
Recording, Mixing, Mastering at Sygnus Record
VIDEO CLIP DONG KAKAK
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

LOVE UNITED HATE GLAZER
chicharito07 is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2016, 04:43 PM   #28
dhodoadrian
first team
keep on rocking
 
 
dhodoadrian's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Selatan Borneo
Posts: 1,548
Thanks: 1,019
Thanked 642 Times in 251 Posts
Mentioned: 101 Post(s)
dhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to all
Visit dhodoadrian's Facebook Visit dhodoadrian's Twitter Visit dhodoadrian's YouTube dhodoadrian
Default Re: " We Are One " The Un-Official of United Indonesia Theme Song

terima kasih apresiasi nya kawan2 semua, seminggu di upload sudah 400 lebih viewer.

thank uuu
__________________
no signature
dhodoadrian is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2016, 11:57 PM   #29
Andi Istiabudi
manager
Youtube: Andi Istiabudi
 
 
Andi Istiabudi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Jakarta
Posts: 29,195
Thanks: 0
Thanked 2,210 Times in 1,634 Posts
Mentioned: 129 Post(s)
Andi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to all


Default Re: " We Are One " The Un-Official of United Indonesia Theme Song

Quote:
Originally Posted by dhodoadrian View Post
terima kasih apresiasi nya kawan2 semua, seminggu di upload sudah 400 lebih viewer.

thank uuu
Saran aja nih, coba tambahkan 1-2 lagu lagi lalu buat dalam bentuk CD fisik dan dijual. Siapa tahu ada teman-teman di chapter lain berminat, hehe..
Andi Istiabudi is online now   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Andi Istiabudi For This Useful Post:
Old 01-09-2016, 11:17 AM   #30
DenisRadiansyah
reserve player
Aku Musisi Gagal
 
 
DenisRadiansyah's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Sukabumi
Posts: 541
Thanks: 90
Thanked 52 Times in 32 Posts
Mentioned: 4 Post(s)
DenisRadiansyah Ready for being a real United Indonesia
Visit DenisRadiansyah's Facebook Visit DenisRadiansyah's Twitter Visit DenisRadiansyah's YouTube
Default Re: " We Are One " The Un-Official of United Indonesia Theme Song

ntappppssssssss bingits..
__________________
#vivaUISMI
DenisRadiansyah is offline   Reply With Quote
Reply


(View-All Members who have read this thread : 82
aanfatriann, Aba_MaczUnited, AbdoelWhae, abeat_bjm, abel badroe 7, adhie21, AdministratoR, agishidayat_, akbar_most, anas95, Andi Istiabudi, andiancha, AndreasBelitung, angga reyzza, asby_ansya, Aziiz_rachman, beckz_on7, chicharito07, cyan91, Deddy Hernandez, DenisRadiansyah, dhanimrh10, Dhanny09, dhodoadrian, ditra wirochadi, E23Alfarizi, Egi Jr, Elfandari, Eni Casyanti, fredrian.seven, goodfron, Gustiono, h-ANG, Hamka Husain Pasonai, HaRrY-UIK, idads, il_capitano, ImranImoh30, ivanzferdinand, Iwan sabir, jojo poenya, junpriadi, Kharisma Yulia, Kurnia Alif, link_19, Miman, Muhammad Nizar, Muttaqin R, Nachir_79, Officialendy, Om Juna, pamungkasarie, penk22_, Rean, Rezano, rio vander vidic, Riskur, rizky jo, rizky_ronaldo, robby7beckham, rohibur rizqi, ronald hars, rudzrudy1301, Ryan_lallo, santo_kemp, SatriaRedArmy, sepul_nur, Sigied Giggsy, SR 7, Subagio U. Arra, Sulawan77, syaeful28, tumpal_oneunited, Ucup Carrick, Uwie_andriana, vanessa san, Wian Alvaro, widodoyen, yaafiUICP, yosh8888
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 11:05 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia