United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club
Register
Go Back   United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club > INSIDE MANCHESTER UNITED > United Crew > Ex United

Old 22-07-2009, 12:08 PM   #1
rondwisan
moderator
udah sebelas yaa :)
 
 
rondwisan's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Soe Rock Bo Yo - Nga Lam vv
Posts: 35,037
Thanks: 1,500
Thanked 4,736 Times in 2,701 Posts
Mentioned: 566 Post(s)
rondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond repute
Visit rondwisan's Facebook Visit rondwisan's Twitter
Post Michael James Owen

21/07/2009 18:45 - ManUtd.com, Nick Coppack & Gemma Thompson
Owen's seventh heaven



Michael Owen feels honoured to have been handed the No.7 shirt and insists he can handle the responsibility that comes with it.


The striker has taken over the number following Cristiano Ronaldo's summer departure to Real Madrid and has already bagged two goals in his first two games in the famous jersey.

Owen is determined to maintain the great traditions of the shirt previously worn by the likes of Beckham, Cantona and Robson, whilst carving out his own history as a United No.7.

"I was quite shocked when the manager asked me to wear it, but obviously very honoured," he told MUTV.

"You only have to look at the last half a dozen players to have worn the shirt... there are some fantastic players and I’ll obviously do my best to continue that tradition, score a few goals and to do the shirt proud.

"I know it means a lot to the fans. That’s what the manager said to me straight away. He said I’d need broad shoulders to wear it and I told him that was fine, that I could handle that responsibility. I don’t feel it will add extra pressure - I think I’m old enough and wise enough not to let it get to me. I’m really proud to have it and hopefully I’ll do well in it."
rondwisan is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2009, 01:00 PM   #2
GL zone
captain
Freedom of Speech....!!!
 
 
GL zone's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: every where
Posts: 6,233
Thanks: 813
Thanked 425 Times in 273 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
GL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to all
Post Michael Owen



7. Michael Owen
Birthdate: 14 Dec 1979
Birthplace: Chester, England
Position : Striker
Appearances: 0
Goals : 0
Joined United: 03 Jul 2009
United Debut:
International : England

His July 2009 arrival at Old Trafford may have raised a few eyebrows, but former Liverpool striker Michael Owen is undoubtedly one of the finest goalscorers in the history of English football.

The Chester-born forward notched up more than 200 goals for Liverpool, Real Madrid and Newcastle United, plus 40 goals in 89 England internationals prior to signing for Sir Alex Ferguson's men.

Owen burst to prominence at his boyhood side, Liverpool, where he scored on his first-team debut aged just 17. His lightning pace, untraceable movement and clinical finishing made him a Premier League revelation, and it wasnt long before he took the international stage by storm.

The 1998 World Cup in France was Michaels springboard, as he scored an incredible solo goal in Englands second-round tie with Argentina. While red-carded United midfielder David Beckham became something of a scapegoat for the Three Lions penalty shootout exit, Owen was hailed a national hero.

His Liverpool career went from strength to strength, and in 2001 his part in the Merseysiders' triple cup haul of UEFA Cup, FA Cup and League Cup together with international feats including a hat-trick against Germany earned him the

manutd.com
GL zone is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2009, 09:19 AM   #3
nu_reccayasha
captain
-
 
 
nu_reccayasha's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Heaven
Posts: 5,163
Thanks: 200
Thanked 269 Times in 135 Posts
Mentioned: 109 Post(s)
nu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to all
Default

sedikit info dari wikipedia
================================================== ========

Personal information

Full name: Michael James Owen
Date of birth: 14 December 1979 (age 29)
Place of birth: Chester, England
Height: 1.73 m (5 ft 8 in)[1]
Playing position: Striker

Youth career
19911996 Liverpool

Senior career*
19962004 Liverpool
20042005 Real Madrid
20052009 Newcastle United
2009 Manchester United

National team
1997 England U20
1997 England U21
20062007 England B
1998 England


* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 20:02, 3 July 2009 (UTC).
National team caps and goals correct as of 20:02, 3 July 2009 (UTC)


Michael James Owen (lahir di Chester, Chesire, Inggris, 14 Desember 1979; umur 29 tahun) adalah seorang pemain sepak bola Inggris. Sempat dijuluki The Phenomenon. Tubuhnya mungil, geraknya cepat dan tajam. Bermain untuk klub Liverpool, Inggris, sebelum akhirnya hijrah ke klub raksasa Spanyol, yaitu Real Madrid pada tahun 2004. Tidak betah di Real Madrid, karena seringnya Owen dibangkucadangkan, maka pada tahun 2005 ia pindah ke Newcastle United, klub Inggris Raya yang tidak sebesar Real Madrid, namun dapat menjamin Owen bakal mendapat tempat di tim utama. Golnya ke gawang tim nasional Argentina pada saat tim nasional Inggris melawan Argentina pada Piala Dunia 1998 adalah sebuah gol yang tidak akan dilupakan para pecinta sepak bola.

Personal life
Owen met English-born Louise Bonsall at primary school in 1984. The couple bought Lower Soughton Manor in Flintshire, North Wales where Owen keeps his cars and Louise keeps her horses. They got engaged on 14 February 2004, and married on 24 June 2005, at the Carden Park Hotel in Chester, Cheshire. The couple had initially planned to get married at their home, but changed plans when they were informed that if a licence was granted for a marriage ceremony the venue must be made available for other weddings for three years, so opted to marry in a registry office in informal clothing and have a lavish reception the next day in the grounds of their home.
On 1 May 2003 their daughter, Gemma Rose, was born. On 6 February 2006, they welcomed a son named James Michael. Their third child, a daughter, Emily May, was born 29 October 2007.
nu_reccayasha is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2009, 09:19 AM   #4
nu_reccayasha
captain
-
 
 
nu_reccayasha's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Heaven
Posts: 5,163
Thanks: 200
Thanked 269 Times in 135 Posts
Mentioned: 109 Post(s)
nu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to all
Default

Honours


Liverpool
FA Cup: 2001
Football League Cup: 2001, 2003
FA Community Shield: 2001
UEFA Cup: 2001
European Super Cup: 2001
FA Youth Cup: 1996

Newcastle United
UEFA Intertoto Cup: 2006

International
FA Summer Tournament: 2004
Individual
PFA Young Player of the Year: 1998
Premier League joint top scorer: 1998, 1999
BBC Sports Personality of the Year: 1998
Ballon d'Or: 2001
FIFA 100
nu_reccayasha is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2009, 10:29 AM   #5
nu_reccayasha
captain
-
 
 
nu_reccayasha's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Heaven
Posts: 5,163
Thanks: 200
Thanked 269 Times in 135 Posts
Mentioned: 109 Post(s)
nu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to all
Default

Owen Janji Cetak Banyak Gol
Minggu, 2 Agustus 2009 - 09:03 wib
Achmad Firdaus - Okezone


MANCHESTER - Bomber anyar Manchester United Michael Owen menyimpan ambisi besar ditengah keraguan publik akan kualitasnya. Owen mengaku akan berusaha mencetak banyak gol buat United dan kembali menjelma sebagai bomber tajam.

Kehadiran bomber yang rentan cedera itu di Old Trafford memang tak lepas dari keputusan sang arsitek Sir Alex Ferguson yang percaya bahwa Owen masih bisa menampilkan form terbaiknya. Arsitek kawakan asal Skotlandia itu bahkan rela memberikan kostum keramat bernomor punggung tujuh kepada mantan striker Newcastle United yang terdegradasi ke divisi championship.

Tampilnya bomber 29 tahun itu di lini depan United juga diharapkan dapat mengisi ruang kosong yang ditinggalkan dua pilar penting The Red Devils Cristiano Ronaldo (Real Madrid) dan Carlos Tevez yang membelot ke Manchester City. Namun, Owen tak berani sesumbar mengenai hal ini dan hanya berjanji akan berusaha semaksimal mungkin memberikan kontribusinya di Theatre of Dreams.

"Tim ini telah kehilangan dua pemain penting. Tevez beberapakali menjadi penyelamat tim dengan gol-gol pentingnya, dan Ronaldo yang banyak memberikan sukses dalam dua tahun terakhir ini. Jadi, ada lubang di tim yang harus segera ditutupi, dan saya harap saya bisa menutupi lubang tersebut dengan banyak gol," ungkap Owen.

"Saya memang tak bisa melakukan hal itu sendiri, namun saya akan berusaha semampu saya untuk membantu rekan setim," tambah mantan bintang Liverpool dan Real Madrid itu sebagaimana dilansir Four Four Two, Minggu (2/8/2009).

"Saat Anda bergabung dengan United, maka Anda akan mendapat tantangan tentang banyak hal. Saya harap, saya bisa mencetak banyak gol, karena saya akan mendapat kesempatan tampil lebih banyak dibanding saat bermain di klub lain," tutup mantan bintang Timnas Inggris itu.
nu_reccayasha is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2009, 09:28 PM   #6
finza_13
first team
@FinzaKS
 
 
finza_13's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Malang Melintang
Posts: 3,971
Thanks: 1,016
Thanked 541 Times in 224 Posts
Mentioned: 151 Post(s)
finza_13 is a name known to allfinza_13 is a name known to allfinza_13 is a name known to allfinza_13 is a name known to allfinza_13 is a name known to allfinza_13 is a name known to allfinza_13 is a name known to allfinza_13 is a name known to all
Visit finza_13's Twitter
Default

Owen Bikin Carragher Khawatir
Fajar Pratama - detiksport

Madrid - Penampilan gemilang Michael Owen di ujicoba pra musim membuat, Jamie Carragher ketar-ketir. Bek tengah Liverpool itu berharap Owen akan kehilangan ketajamannya saat kompetisi dimulai.

Michael Owen yang disebut-sebut telah melewati massa keemasannya, digaet Manchester United beberapa pekan lalu. Mantan bintang Liverpool dan Real Madrid itu ternyata mampu mencuri perhatian setelah mencetak empat gol saat "Setan Merah" menggelar Tur Asia 2009. Dengan jumlah tersebut, Owen malah jadi topskorer.

Penampilan striker 29 tahun itu itu pun mengundang kekhawatiran Carragher. Menurut sang defender, Owen dapat menjadi hambatan buat The Reds yang akan bersaing ketat dengan MU untuk meraih titel Liga Primer.

"Bagi saya Michael Owen masih merupakan pemain yang hebat dan seorang panutan, menurut saya dia akan cukup berguna untuk United. Namun ia bermain untuk rival terbesar kami sekarang, jadi dia tahu bahwa saya tidak ingin ia mencetak gol ketika musim dimulai," tuturnya di Sunday Mirror.

Beberapa waktu lalu Sir Alex Ferguson bahkan berani memasang target tinggi buat Owen. Striker internasional Inggris itu diyakini akan bisa mencapai dua digit gol yakni berjumlah 15.

"Dia mencetak banyak gol di beberapa laga pertamanya bersama United dan saya harap dia mencetak beberapa gol lagi di laga pra musim. Namun segera setelah musim dimulai saya harap dia mulai kehilangan ketajamannya," pungkas Carra.
finza_13 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2009, 10:07 PM   #7
and1
first team
Manchester is My Heaven
 
 
and1's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Solo - Bandung
Posts: 3,846
Thanks: 415
Thanked 550 Times in 208 Posts
Mentioned: 143 Post(s)
and1 is a name known to alland1 is a name known to alland1 is a name known to alland1 is a name known to alland1 is a name known to alland1 is a name known to alland1 is a name known to all
Visit and1's Twitter
Default

Quote:
Originally Posted by finza_13 View Post
Owen Bikin Carragher Khawatir
Fajar Pratama - detiksport

Madrid - Penampilan gemilang Michael Owen di ujicoba pra musim membuat, Jamie Carragher ketar-ketir. Bek tengah Liverpool itu berharap Owen akan kehilangan ketajamannya saat kompetisi dimulai.

Michael Owen yang disebut-sebut telah melewati massa keemasannya, digaet Manchester United beberapa pekan lalu. Mantan bintang Liverpool dan Real Madrid itu ternyata mampu mencuri perhatian setelah mencetak empat gol saat "Setan Merah" menggelar Tur Asia 2009. Dengan jumlah tersebut, Owen malah jadi topskorer.

Penampilan striker 29 tahun itu itu pun mengundang kekhawatiran Carragher. Menurut sang defender, Owen dapat menjadi hambatan buat The Reds yang akan bersaing ketat dengan MU untuk meraih titel Liga Primer.

"Bagi saya Michael Owen masih merupakan pemain yang hebat dan seorang panutan, menurut saya dia akan cukup berguna untuk United. Namun ia bermain untuk rival terbesar kami sekarang, jadi dia tahu bahwa saya tidak ingin ia mencetak gol ketika musim dimulai," tuturnya di Sunday Mirror.

Beberapa waktu lalu Sir Alex Ferguson bahkan berani memasang target tinggi buat Owen. Striker internasional Inggris itu diyakini akan bisa mencapai dua digit gol yakni berjumlah 15.

"Dia mencetak banyak gol di beberapa laga pertamanya bersama United dan saya harap dia mencetak beberapa gol lagi di laga pra musim. Namun segera setelah musim dimulai saya harap dia mulai kehilangan ketajamannya," pungkas Carra.
kebiasaan pemaen2 pool
bnyk komen

ntar kalo owen cetak bnyk gol & MU juara lg, pasti ada aja alasan, pool lebih pantas juara lah, kalo saja owen ga cetak gol di MU pool bakal juara lah, dll
and1 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2009, 10:16 PM   #8
nu_reccayasha
captain
-
 
 
nu_reccayasha's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Heaven
Posts: 5,163
Thanks: 200
Thanked 269 Times in 135 Posts
Mentioned: 109 Post(s)
nu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to allnu_reccayasha is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by and1 View Post
kebiasaan pemaen2 pool
bnyk komen

ntar kalo owen cetak bnyk gol & MU juara lg, pasti ada aja alasan, pool lebih pantas juara lah, kalo saja owen ga cetak gol di MU pool bakal juara lah, dll

biarkan saja lah
para pemain lvrpl berkomentar tentang owen
mereka semua kerjaannya cuma bisa berkomentar
nu_reccayasha is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2009, 10:19 PM   #9
ayokitabelajar
newbie
-
 
 
ayokitabelajar's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: samping nya PIM (Pengadegan Indah Mall)
Posts: 48
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Mentioned: 0 Post(s)
ayokitabelajar has no contributions yet
Default

yoi tuh bro...
bisanya cm komentar doang...
apalagi si pelatihnya yg ga ngakuin kalo mu juara EPL...
gendut...
ayokitabelajar is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2009, 10:30 PM   #10
GL zone
captain
Freedom of Speech....!!!
 
 
GL zone's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: every where
Posts: 6,233
Thanks: 813
Thanked 425 Times in 273 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
GL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by finza_13 View Post
"Dia mencetak banyak gol di beberapa laga pertamanya bersama United dan saya harap dia mencetak beberapa gol lagi di laga pra musim. Namun segera setelah musim dimulai saya harap dia mulai kehilangan ketajamannya," pungkas Carra.
beeeuh....statement orang yg pengecut nih...
ga gentle ah si carra ini
GL zone is offline   Reply With Quote
Reply


(View-All Members who have read this thread : 153
-Ybb3F-, 73Rien, Aba_MaczUnited, adittelor, adrieee, albriham, aLdo, aldysetiabudi, alfiandrmwn, ali_iyan, amed_aja, aMieBeckz, Anak.Kecil, and1, Andi Istiabudi, andiancha, AndreasBelitung, Ardiey11, arief_oct, arymashuda, Aso Chrisjefta, beckz_on7, bimbim, Blacklist7, Bloody "Devil" R3d, bmanutd, caesar, christof_ww, Craze_26, Damsonder91, dannyboy, Deddy Hernandez, derry07cantona, dery pramudito, der_emperor, dhafiarf, Dhanny09, dhodoadrian, dudut, ecly_watchaa, edhowin, edroid, Efri Loebay, eyeofday, fadilbedil, Fajar_, fajrinited, fatzzjoe, FauCAN7ONA, Federico27, ferly_Liemz, fey777, fickarardana, fikrirf, FirdaAnnisa, franky winata, fredrian.seven, frmnsyh_KEANO, GeaErang, giggs26, Gustiono, h-ANG, Haji Paidin, hendiplast, HenryRooney07, Hilman-Bukan-Superman, iamsetia, id4y, ilhamsiddak, ing areese, irfan_mancunianred, irfi_1, irhamutd, IskandarJool, jerryap, jifortin, Juni HW, kingherooney, King_Cantona, leo aryo, Lucky_Cantona007, Mahesa_Jenar, MichaelMU, moehfar, MUFC1878, muhammad rere albani, mygalzbiatch, Nachir_79, ncut_lgx, NdeGue, Nemanje, normansyahrizal, novanprihasa, octus, oldark, ollacarla, panda777, penk22_, pukimax, Rean, red, Redsbusby, red_devilz, rian4, rio vander vidic, ronald hars, ronysnaja, roodee_UID, ruffy3rd, sepatu_ancur, Septiansyah, sidictheninetythree, sompretz, SR 7, stamansa, sudrab, Syarifeghy, taz_devil_utd, TedjoVi, theater of dream, tietocinex, tovanokristan, Trezz Kiko, tumpal_oneunited, tyquack, Ucup Carrick, UdyMUFC, UNITED1878, united7, unromantic_dio, VaDLi, vanquish, Van_Munandar, Victory, vivasoilsolid, wahyou91, wazza_ampuh, Wira Atman, wira_ozora, xkeiszglf34, Zee de Wazza, zizitchy, zudomiriku, [skywalker]
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Michael Carrick nu_reccayasha Manager & Staff 551 21-05-2019 04:55 PM
Owen Hargreaves nu_reccayasha Ex United 758 25-10-2016 09:26 AM
Michael Owen Future ? rondwisan Debate Room 90 26-09-2010 10:49 PM
[G] Michael Owen rondwisan Others 15 12-12-2009 05:56 AM
[G] Michael Owen Hattrick @ Volkswagen Arena (Wolfsburg 1-3 Manchester United) drivemein Archives 2009/2010 18 09-12-2009 06:39 PM



All times are GMT +8. The time now is 10:39 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia